avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot afla daca am dosar penal sau am fost condamnat?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot afla daca am dosar penal sau am fost condamnat?

Buna ziua am si o intrebare :cum pot sti daca am vreun dosar penal sau vreo sentinta pe numele meu daca eu nu sant in tara si pe adresa respectiva nu ajung notificarile sau instiintarea,Va multumesc!:sorry:
cred că ar fi bine să scoateţi un cazier judiciar sau să faceţi o cerere la parchetul unde domiciliaţi în atenţia primului procuror să verifice dacă pe rolul parchetului se află vreun dosar care vă priveşte, ataşaţi eventual o copie de pe cartea de identitate şi să-i comunicaţi adresa actuală.
Sau puteţi angaja un avocat care să facă astfel de demersuri la parchetul de domiciliu ori unde s-ar putea să fi săvîrşit vreo infracţiune.
costy_31 a scris:

cum pot sti daca am vreun dosar...

Accesati portalul Instantelor din Romania. Pe harta puteti accesa toate instantele. Cautati dosarele introducand numele dumneavoastra.
[ link extern ]

:offtopic:Interventie moderator.
Am rugamintea sa continuati discutia aici si sa nu mai deschideti un nou topic pe aceeasi tema ( pct.3.3 din Regulament).
Pentru a continua discutia, aveti posibilitatea sa folositi optiunea " raspunde".
Multumesc pentru intelegere.
costy_31 a scris:

Buna seara,cum pot afla daca nu sant in tara daca am vreo condamnare sau ceva de genul acesta exista vreun site in internet unde putem vedea eu sant din Brasov.Va multumesc!

legally_aid a scris:

Există portalul instanţelor de judecată, puteţi da o căutare dupa nume, însă ar fi bine dacă aţi şti un nr. de dosar. Încercaţi totuşi:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlocuirea masurii arestarii preventive tatianahoanca tatianahoanca buna seara tuturor.am o nelamurire sotul meu este arestat preventiv pentru talharie.astazi trebuie sa i se dea pronuntare cu privinta la mandat ...am sa ... (vezi toată discuția)
Am fost adoptat de bunica mea- ce drepturi am ? marian_26 marian_26 daca am fost adoptat de bunica mea si eu am 27 de am ce benefici mai am dupa decesul adoptatorului (bunica mea)? de pensie de urmas mai beneficiez dupa decesul ... (vezi toată discuția)
Nume gresit in rechizitoriu- camera preliminara vasiledela4 vasiledela4 Buna ziua am fost trimis in judecata dosar penal numele este gresit ce se va intimpla se reface rechizitoriul dupa cite stiu orice act oficial gresit este nul (vezi toată discuția)