avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... plan de afaceri masura 112 stupina
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

plan de afaceri masura 112 stupina

Vreau sa fac un proiect pentru fonduri europene prin masura 112 pe baza a 190 de stupi din care nu am decat 100 plus pe viitor sa fac suma necesara (sau momentan de la cunostinte)ajutati-ma cu un plan de afaceri (nu stiu de unde sa iau exemplu sau cum sa-l compun).
Primesc cu placere orice fel de alte indicatii sau sfaturi legate de posibilitatea accesarii masurii 112 .
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 07:42, 7 Iunie 2012
Cititi aici:
[ link extern ]
Gasiti toate documentele care va intereseaza.
Pe parcursul completarii dosarului e bine sa va adresati OJDRP pentru a va verifica.
Aceasta este ultima sesiune pentru 112

Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masura 112 transa ii plati jenijeni jenijeni Sunt beneficiar pe masura 112 . Am realizat planul de afaceri propus in proportie de 75% , mai am de cumparat o suprafata de teren pentru a-l indeplinii 100% ... (vezi toată discuția)
Sera cu fonduri europene oprescu_lucian oprescu_lucian buna ziua....dispun de ceva bani pusi deoparte din munca in strainatate.mam intors cu familia in tara si as dori sa ridic o sera cu proiect european daca se ... (vezi toată discuția)
Plan afaceri 112 ALEXVALER ALEXVALER Buna ziua. Am un proiect pe masura 112 apicultura, accesat in sesiunea iunie 2012 si contratul de finantare semnat in noiembrie 2013 , in 30 de zile m-am ... (vezi toată discuția)