avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... plan de afaceri masura 112 stupina
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

plan de afaceri masura 112 stupina

Vreau sa fac un proiect pentru fonduri europene prin masura 112 pe baza a 190 de stupi din care nu am decat 100 plus pe viitor sa fac suma necesara (sau momentan de la cunostinte)ajutati-ma cu un plan de afaceri (nu stiu de unde sa iau exemplu sau cum sa-l compun).
Primesc cu placere orice fel de alte indicatii sau sfaturi legate de posibilitatea accesarii masurii 112 .
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 07:42, 7 Iunie 2012
Cititi aici:
[ link extern ]
Gasiti toate documentele care va intereseaza.
Pe parcursul completarii dosarului e bine sa va adresati OJDRP pentru a va verifica.
Aceasta este ultima sesiune pentru 112

Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masura 112 transa ii plati jenijeni jenijeni Sunt beneficiar pe masura 112 . Am realizat planul de afaceri propus in proportie de 75% , mai am de cumparat o suprafata de teren pentru a-l indeplinii 100% ... (vezi toată discuția)
Plan afaceri 112 ALEXVALER ALEXVALER Buna ziua. Am un proiect pe masura 112 apicultura, accesat in sesiunea iunie 2012 si contratul de finantare semnat in noiembrie 2013 , in 30 de zile m-am ... (vezi toată discuția)
Sera cu fonduri europene oprescu_lucian oprescu_lucian buna ziua....dispun de ceva bani pusi deoparte din munca in strainatate.mam intors cu familia in tara si as dori sa ridic o sera cu proiect european daca se ... (vezi toată discuția)