avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Hotarare de divort cu Apostila de la Haga
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Hotarare de divort cu Apostila de la Haga

buna ziua,
Mama mi-a cerut sa ii trimit (in spania) hotararea ei de divort ,cu apostila de la Haga, as dori sa stiu cat ma costa si daca pot eu in calitate de fiu sa ii fac rost de acest act, si mai ales de unde?
Ultima hartie primita de mine acasa , are denumirea de decizie civila (in care se respinge apelul, e datata sept.2011, si de atunci nu s-a mai continuat procesul) .... sa fie asta hotararea definitiva, pe care trebuie sa o stampilez?
mentionez ca nici tatal meu nu locuieste in romania
va multumesc enorm anticipat
Cel mai recent răspuns: blonda de la drept , utilizator 14:37, 8 Iunie 2012
am facut rost de hotarare pentru mama( fara imputernicire si fara avocat :D) , acum pentru apostila unde trebuie sa ma duc? pot sa ma duc eu sau trebuie cu imputernicire sau prin avocat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa formulez corect o imputernicire stelav stelav Buna ziua, Imi poate da cineva un sfat, cum trebuie sa formulez CORECT o imputernicire (procura) unei persoane, pentru a ridica de la arhiva judecatoriei o ... (vezi toată discuția)
Apostila pe certificatul de nastere lotuss lotuss Poate cere mama mea la tribunal sa fie pusa apostila pe certificatul meu de nastere,eu fiind plecata din tara? Daca da,ce documente sunt necesare alaturi de ... (vezi toată discuția)
Legalizare copie xerox hotarare de divort - unde ? iolanda76ada iolanda76ada Buna seara ! Am urmatoarea problema : Am o hotarare de divort definitiva si irevocabila emisa in 2003 si legalizata in acelasi an. Pentru dosarul de ... (vezi toată discuția)