avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... asistent manager fara studii medii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

asistent manager fara studii medii

Buna ziua,

Am un angajat in firma caruia vreau sa ii schimb functia, as vrea sa il incadrez ca asistent manager dar nu are bac-ul luat (are o scoala profesionala)....se mai poate face calificarea la locul de munca sau pe acest post nu se poate fara studii medii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:50, 8 Iunie 2012
Conditia minima pentru a ocupa acest post este de studii medii.
334303 Asistent manager
Puteti sa-i oferiti un post de functionar administrativ pentru care nu este nevoie de studii medii absolvite cu diploma.
Pentru o astfel de functie se poate angaja o astfel de persoana ..
Multumesc frumos pt raspunsuri.

Nu am inteles al doilea raspuns, deci cel mai bine ar fi sa il trec functionar administrativ, pt ca nu are liceul terminat, multumesc.
Si pentru functionarul administrativ se cer studii medii , daca ne luam dupa standardul ocupational ... Exercitarea oricărei ocupaţii necesită un anumit traseu de educaţie sau training finalizat printr-o calificare. Conform Cadrului European al Calificărilor (EQF) există 8 niveluri de calificare (N1-N8). ..... pentru aceasta functie nivelul este N4, studii medii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii medii radu577 radu577 Buna seara, Va adresez respectuoasa rugaminte de a ma ajuta in urmatoarea problema: O cunostinta apropiata doreste sa candideze pentru ocuparea unui post de ... (vezi toată discuția)
Scoala profesionala=studii medii? mirela2000 mirela2000 Buna ziua, Este considerata efectuarea a zece clase plus scoala profesionala ca fiind studii medii? Dar absolvirea a XII clase fara diploma de bacalaureat? ... (vezi toată discuția)
Angajare fara calificare monikaalexe monikaalexe Buna ziua, vreau sa va intreb daca pot angaja o persoana in functia de ospatar/chelner (cod cor 513102) fara a avea calificare? (vezi toată discuția)