avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Am nevoie de autorizatie de construire?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Am nevoie de autorizatie de construire?

Am nevoie de autorizatie de construire pentru o cabana de lemn fara fundatie pe terenul detinut de mama mea?
Cel mai recent răspuns: banu20 , utilizator 20:23, 8 Iunie 2012
Cabana din lemn trebuie declarata la administratia financiara pt care veti achita un impozit. Ca sa declarati cabana aveti nevoie de autorizatie de constructie si de procesul verbal de finalizare a constructiei , care reprezinta si data impunerii cabanei pe rolul mamei dvs.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe contructie cristina1990 cristina1990 Buna seara, am cerut pentru terenul pe care il detin o autorizatie de constructie in anul 2009, nu am ridicat nimic pe terenul mentionat(nici macar fundatia). ... (vezi toată discuția)
Doua cladiri, mod de intocmire declaratie fiscala chiochiu chiochiu apartamentul detinut impreuna cu sotul se considera 50% sau cladire intreaga? am construit o casa pe un teren mostenit doar de mine si autorizatia de ... (vezi toată discuția)
Intabulare cabana ondina_onutz ondina_onutz Buna ziua, Am un teren primit in cocesiune de la Priemarie, este in intravilan, pe care mi-am construit o cabana moderna( casa) micuta din lemn, Se poate ... (vezi toată discuția)