avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... inlocuire pe motive temeinice
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

inlocuire pe motive temeinice

imi puteti spune va rog un lichidator inlocuit din oficiu de judecatorul sindic pe motive temenice mai poate fi renumit lichidator prin decizie a creditorului majoritar.
s-a facut dealfet acest lucru (s-a publicat in bpi noua numire dupa inlocuirea de catre judecator) si nu mi se pare corect insa nu am un text de lege care sa ma ajute

multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Avocat Sorin Grecu , Avocat 18:15, 13 Iunie 2012
Desi nu pare sa fie corect , avand in vedere ca nu exista o norma legala care sa interzica acest lucru - este posibil
Creditorul dispune asupra procedurii - judecatorul verifica legalitatea!!
Am mai vazut situatii. Cam asta e practica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare lichidator iulianavoicu iulianavoicu cererea de schimbare lichidator se depune direct la registratura la tribunal, sau trebuie intai depusa o copie in BPI ?? (vezi toată discuția)
Schimbarea lichidatorului OFICIU JURIDIC OFICIU JURIDIC Sunt unic creditor intr-un dosar de faliment si la termenul anterior am depus hotararea si decizia de schimbare a lichidatorului cu un altul pe baza art 19 ... (vezi toată discuția)
Inlocuirea administratorului judiciar provizoriu Lipi Lipi Cine poate hotari inlocuirea administratorului judiciar provizoriu? Creditorii care detin impreuna mai mult de 50% din totalul masei credale? Eu asa inteleg ... (vezi toată discuția)