poate cineva cu experienta ma poate indruma.... sunt angajat avand cartea de munca la o institutie de stat si in acelasi timp lucrez pe baza de contract cu o fundatie tot angajat , iar fundatia privata se subordoneaza aceluiasi minister ca si institutia de stat, de curand am fost numit in functie de conducere in cadrul fundatiei dar prin DETASARE dar ideea este sa nu pierd salariul din jobul meu de la stat ca de aceea am doua slujbe sa pot avea niste venituri mai mari....daca arat hartiuta de detasare la stat o sa-mi scoata postul liber.....daca nu o arat .....nu mi se opereaza in cartea de munca marirea de venit si functia respectiv contributia pentru pensie.......exista posibilitatea sa adaug in cartea de munca dupa o perioada de timp pozitia si veniturile ( domeniu privat) deci nu de la buget......sau este obligatorie hartiuta de detasare ....si pierd veniturile .....din partea statului pe perioada detasariii ....teoretic nu ar trebui sa se afecteze deoarece unele sunt venituri private altele de stat si sunt date pe munca prestata real .....mentionez ca si la fundatie imi desfasor activitatea pe contract si platesc toate impozitele si etc....dar daca respect hartiiuta de detasare si vreau sa mai prestez cateva ore in cadrul institutiei de stat ma mai pot intoarce ....pe perioada detasarii prin decizie la nivelul scoliii respective......
Detasare
nadia.berar
Va rog sa ma ajutatin cu un raspuns.
Am fost detasata pe o pe perioada de 6 luni de la o unitate scolara la alta, dar inainte de a-mi expira detasarea, ... (vezi toată discuția)