avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... neplata drepturilor banesti de catre o firma straina
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

neplata drepturilor banesti de catre o firma straina

am lucrat la o firma de transport din cehia,1 an,fara contract,dar au platit lunar,in contul meu din RO,prestatiile. ultima luna n au mai platit. exista prevederi legale prin care mi as putea recupera prejudiciul? exista institutii in RO care m ar putea sprijini intr un asemenea demers? e vorba de venitul pe 1 luna+ contributiile pe 1 an. multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:06, 7 Iunie 2012
Sa inteleg ca nu ati semnat c.i.m. cu acea societate din Cehia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacerea contractului de munca mihalachen mihalachen am lucrat la o societate pana in prezent societatea are lucrari in afara tarii(cehia belgia ungaria slovacia...)cand am venit in tara m-am trezit ca nu mai ... (vezi toată discuția)
Fisa fiscala - impozite in doua tari 25gaby 25gaby Buna ziua, Am o problema. Am lucrat in Romania cam 5 luni si apoi tot 5 luni in Cehia. Acum fac taxele in Cehia. Cei care se ocupa de taxe imi cer neaparat ... (vezi toată discuția)
Conflict angajat angajator xbutu xbutu Lucrez in cadrul uneiu societati de constructiii.de curand mi-am inaintat demisia pe care am inregistrat-o in cadrul societatii.Astazi am aflat ca angajatorul ... (vezi toată discuția)