avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfacerea contractului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfacerea contractului de munca

am lucrat la o societate pana in prezent societatea are lucrari in afara tarii(cehia belgia ungaria slovacia...)cand am venit in tara m-am trezit ca nu mai sant angajat din luna ianuarie cu toate ca acolo am muncit pentru ei cu stiinta lor ce pot sa fac
Cel mai recent răspuns: mihalachen , utilizator 18:54, 18 Noiembrie 2009
S-a intocmit o decizie de desfacere a CIM,motivata in fapt si in drept? V-au fost platite drepturile salariale? Din ianuarie si pana ati aflat ca nu mai sunteti angajat ati semnat state de plata lunare, pentru drepturile salariale? Daca nu s-au respectat formele legale de incetare a CIM puteti actiona angajatorul in justitie. Daca ati lucrat efectiv din ianuarie pana ati aflat ca nu mai sunteti angajat si puteti proba cu inscrisuri si cu martori acest lucru, inseamna ca ati prestat munca la negru, sanctionata de legislatia in vigoare destul de sever.:-/
contractul meu de munca cu societatea prevede un salariu in tara de 600 ron pe care nu l-am primit niciodata din luna august anul trecut pana in prezent pentru lucrul in strainatate primeam salariul in functie de zilele lucrate efectiv in baza unor procese verbale semnate si aprobate de reprezentantii societatii din praga.problema este ca societatea nu mai exista dar patronii si personalul din conducere activeaza cu lucrari dar cu alta societate tot a lor cum as putea sa-mi recuperez sumele de bani pe care mi le datoreaza(2000 eur si salariile din contract)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva extracomunitar NICOL72 NICOL72 Buna ziua, o firma din Romania presteaza servicii pentru o firma din Surinam, cum procedez cu TVA-ul, se platese in Romania sau acolo si de catre cine? Cum se ... (vezi toată discuția)
Hotarire judecatoreasca gabi.gabriela58@yahoo.com gabi.gabriela58@yahoo.com Am lucrat intr-o firma de constructii ca director adjunct.Din ianuarie 2009 si pina in mai 2009 nu am mai primit salariul. In luna mai am intrat in concediu ... (vezi toată discuția)
Neplata drepturilor salariale iuli3098 iuli3098 Buna ziua. In urma cu doi an -am angajat in functia de manager la o firma ai carui acctionari erau un roman si un belgian. am recrutat personal pentru lucrul ... (vezi toată discuția)