avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum pot sti daca ma pacalesc intermediarii care se ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum pot sti daca ma pacalesc intermediarii care se ocupa de terenuri nationalizate

am depus o notificare in urma cu 10 ani ,de restituire a unui teren ,iar acum dupa 10 ani m-am trezit la usa cu cineva care spune ca se ocupa cu rezolvari de notificari si ca sa mergem la notariat sa-i dau lui semnatura sa se ocupe de teren ,ca imi da inainte sa vad eu ca e om serios imi da 5 la supa din partea mea si restul dupa ce rezolva actele,intrebarea este ca nu stiu daca dupa ce termina el de rezolvat imi da restul de bani
Aveti toate sansele sa ramaneti fara nimic. Adica doar cu cele 5000 euro care sper sa nu fie falsi. O persoana care va bate la usa si solicita sa-i cedati drepturile litigioase in schimbul unei sume infime nu este credibila. Un mandatar va poate reprezenta in instanta sau in fata entitatilor pentru fructificarea drepturilor ce vi se cuvin fara a avea dreptul de a incasa aceste drepturi. Sfatul meu sincer este sa va feriti de asemenea persoane. Puteti angaja un avocat asa cum vi s-a sugerat pe acest forum.
Succes si multa intelepciune.
Ultima modificare: Joi, 14 Iunie 2012
mobexport, utilizator
va multumesc,este o solutie f buna si cu avocat,dar in capul meu si la saracia mea deja vad etaj la casuta asta mica si amarata cu cei 15000 de euro,ca am mai negociat pretul si atat s-a stabilit,macar sa aiba si copila mea un acoperis bun nu ca acum sa-mi ploua in casa
flory777 a scris:

am fost la notarul la care imi perfectionez eu actele de obicei si i-am povestit ,o sa fie si el atent la formularea actului mandatului,marti ma intalnsc iar cu persoanele acelea sa vada ce acte detin

Editat de moderator simonette12- pct.1.3 din Regulament
Ultima modificare: Joi, 23 August 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Daca individul va da 15 000 euro stiti la cat se ridica valoarea reala a imobilului? In opinia mea cel putin 100 000.
asa e aveti dreptate am zis sa-mi dea 150 000 de mii la urma si a acceptat,nu stiu daca se si tine de cuvant,mai intai sa vad cei 15 mii in cont
flory777 a scris:

va dati seama daca mie imi da 150 000 cat e valoarea reala?

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament
Ultima modificare: Joi, 23 August 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Tot nu inteleg, de ce nu va ocupati singura de revendicare? Mandatarul nu are alte cai de a obtine drepturile care vi se cuvin decat cele LEGALE. Pentru ca, daca le obtine pe alte cai risca atat el cat si Dvs. (ex. problemele fostului vicepresedinte ANRP Remus Baciu). Deci, daca vorbim de caile legale pentru a obtine despagubirile, acestea sunt cele urmate si de avocati. Cu o mare diferenta: avocatului ii veti da un procent stipulat in contract, nu aproape tot cuantumul despagubirilor. Iar avocatului nu-i veti ceda drepturile litigioase, acesta neavand dreptul de a incasa decat procentul prevazut in contract. In ce privesc cei 150 000 pe care vi le promite mandatarul, fiti sigura ca nu-i veti vedea. Dupa ce veti semna cedarea drepturilor si veti incasa cei 15 000 probabil ca nu va mai raspunde nici la telefon.
Ganditi-va cum va veti putea ajuta familia nu cu cei 15 000 ci cu intreg cuantumul despagubirilor si cu putina rabdare.
Iar daca tot insistati sa va reprezinte mandatarul, atunci ii puteti da o procura speciala de reprezentare unde veti stipula exact procentul ce-i revine din cuantumul despagubirilor fara ca acesta sa aiba dreptul de a incasa mai mult.

Alte discuții în legătură

Cetatean italian- cumparare imobil in romania larisa91 larisa91 Dumnealui nu are buletin de Romania, dar doreste sa cumoere un apartament doar pe numele lui, dar este casatorit cu un cetatean roman. Ce drepturi ar avea el ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza la anularea unei imputerniciri imobiliare? ieta_ieta08 ieta_ieta08 Cum procedez pentru anularea unei imputerniciri imobiliare? intreb, deoarece am fost la notarul care am incheiat aceasta imputernicire pentru a o anula si mi-a ... (vezi toată discuția)
Furt de identitate Radu1111 Radu1111 Salut, Am o problema cu un fost prieten. Acesta mi-a spart e-mailurile, a creat si altele in numele meu dupa care ma denigreaza pe internet, postand diverse ... (vezi toată discuția)