avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am castigat procesul de divort...pot sa declar apel?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am castigat procesul de divort...pot sa declar apel?

Buna seara,

Am castigat procesul de divort in sensul ca tot ce am solicitat mi-a fost aprobat, si anume desfacerea casatoriei din vina sotului, pensia, incredintarea, numele.Totusi nu sunt multumita datorita faptului ca fostului sot i s-a aprobat un program de vizitare care presupune sa ia copilul la domiciliul lui (adica la domiciliul persoanei cu care locuieste in concubinaj acum).
Eu nu am avut nici o cerere sau o opozitie relativ la programul lui de vizitare pana acum.
Intrebarea este daca pot face apel, si ce sa solicit in apel, avand in vedere ca mi s-a dat tot ce am cerut.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ionita.mara , utilizator 08:47, 29 Decembrie 2008
Tatal are dreptul la un program de vizitare a copilului, iar data, durata si modul de vizitare este stabilit de catre instanta. Daca aveti dovezi temeinice ca aceste vizite la domiciliul fostului sot dauneaza copilului va puteti adresa instantei cu solicitarea sa i se interzica tatalui acest drept. Insa atunci tatal poate obtine sa se intalneasca cu copilul la domiciliul dumneavoastra.
Aveti dreptul de a declara apel, dar, asa cum a aratat si 2007_rozi mai sus, simpla declarare a apelului nu inseamna ca se va schimba programul de vizitare.
Trebuie sa va motivati apelul daca nu aveti avocat care sa faca acest lucru.
Avand in vedere ceea ce ati scris, opinia mea este ca nu justificati interesul promovarii unei cai de atac.
Subscriu ideii lansate de Gabriela referitoare la lipsa interesului ..... deoarece nu vad cum ar motiva faptul ca vizitele la domiciliul tatalui dauneaza copilului, atata timp cat nici nu s-a pus in executare hotararea data de catre instanta (copilul nu a fost luat de tata in perioada programului de vizita).
Va multumesc pentru raspunsurile prompte.
Eu nu sunt impotriva faptului ca tatal sa isi viziteze copilul , insa vreau sa o faca la domiciliul meu.
El a obtinut un program de sambata ora 10 pana duminica ora 18 de doua ori pe luna.
Am aflat intamplator dupa ce am primit acasa hotararea ca, fostul sot locuieste la o concubina, si aceasta are si ea doi copii din alta casatorie, de aceea as dori ca vizitele tatalui sa se faca la domiciliul meu.
Avocat nu am dar, o sa caut daca trebuie.
Asa cu zicea cineva am dreptul la apel , dar doream sa stiu pe ce motiv sa invoc apelul, pentru ca am castigat tot, si nu am incercat sa ma opun programului de vizitare solicitat de tata, deoarece nu aveam toate informatiile.
Din cate inteleg nu pot restrange prin apel programul de vizitare, dar in recurs pot sa o fac?

Alte discuții în legătură

Program vizita minor gandbun gandbun bine v-am regasit... as dori daca se poarte sa ma lamureasca si pe mine cineva! am terminat procesul de stabilire program vizita minor...si instanta a dat ... (vezi toată discuția)
Program vizită Daniadriana Daniadriana Sunt in divorț și soțul meu vrea la programul de vizitare sa fie o săptămână cu o săptămână. Este posibil că instanța să-i acorde acest ... (vezi toată discuția)
Cum procedez? MYK272est MYK272est Buna ziua! La program vizitare minor cu preluare de catre tata la domiciliul acestuia in primul si al treilea weekend al fiecarei luni, de vinerea seara ora ... (vezi toată discuția)