avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Janta rupta dupa ce am dat intr-o groapa
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Janta rupta dupa ce am dat intr-o groapa

,in judetul Dambovita , cu cateva sute de metri inainte de intrare in Butimanu m-am trezit cu o serie de gropi in fata mea ,am incercat sa le evit si se pare ca am luat-o pe cea mai mare moment in care roata s-a dezumflat instant.M-am dat jos din masina ..teroare : janta indoita binisor pe partea interioara si o mare crapatura pe centru. Si culmea tocmai facusem asigurare (RCA),platisem rovinieta.Modelul nu este asa comun si probabil nu o sa gasesc nicaieri sa cumpar o janta la fel deci va trebui sa le inlocuiesc pe toate. Eu de ce mai platesc toate taxele astea cand imi rup masina in drumuri ??? Am vreo sansa sa rezolv ceva si se merita?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 14:17, 8 Iunie 2012
puteti chema in judecata administratorul drumului insa ar fi bine sa aveti o constatare a accidentului facut de un politist. daca aveati CASCO, ar fi preluat ei problema recuperarii pagubelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme asigurator astra AdrianAurelian AdrianAurelian In primul rand salutare la toata lumea.:D Problema mea este urmatoarea: pe data de 10.01.2010, am dat cu masina (Cielo) intr-un taximetrist., in Craiova(KIA ... (vezi toată discuția)
Accident rutier in conditii de polei Wollfe Wollfe Buna ziua In dimineata zilei de 02.12.2014 pe DJ 212 la iesirea din Giurgiu spre Constanta, intr-o curba masina a derapat pe un [u]pod de ... (vezi toată discuția)
Inscenare accident. cealalta parte nu s-a prezentat la politie diandrei diandrei Buna seara, Ma aflu in situatia urmatoare: mergeam pe o strada cu sens unic, pustie, in spatele unei dube. Liber si in fata ei si in spatele meu. Duba ... (vezi toată discuția)