avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensia alimentara din strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensia alimentara din strainatate

Buna ziua, am o fetita pe care o cresc singura, am avut proces cu tatal fetitei pt custodie si plata pensiei alimentare.Nu am avut probleme, in urma hotararii judecatoresti pensia alimentara s-a achitat la zi de catre firma la care acesta era angajat insa acum tatal fetei isi va schimba locul de munca, urmand sa lucreze in Austria cu contract de munca.Ce trebuie sa fac eu in acest caz pentru a primi in continuare pensia alimentara? Specific ca firma la care va lucra nu este romana.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 18:46, 8 Iunie 2012
Daca tatal nu va plati de buna voi, mergeti in Austria si apelati la un executor judecatoresc care sa solicite instantei aplicarea popririi pe venit.
Aceasta este singura modalitate?
O alta modalitate ar fi sa contactati un avocat din Austria care sa indeplineasca procedura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara pop_adina pop_adina Buna ziua, am o fetita pe care o cresc singura, cu tatal fetitei am avut proces pentru custodie si plata pensiei alimentare.Hotararea judecatoreasca a fost ... (vezi toată discuția)
Divort anita18@gmx.at anita18@gmx.at Am o fetitä näscutä in Austria,tatäl Austriac,am divorzat de comun acord,fetita rämine la mine,eu am hotärit sä-mi reiau numele de fatä,iar fata ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea hotararii judecatoresti definitive si irevocabile. Luc1a Luc1a Buna! Sunt mamica unei fetite de cinci ani care se afla in custodia mea in urma procesului de divort si stabilirea custodiei acesteia. In urma cu doua luni eu ... (vezi toată discuția)