avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensia alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensia alimentara

Buna ziua, am o fetita pe care o cresc singura, cu tatal fetitei am avut proces pentru custodie si plata pensiei alimentare.Hotararea judecatoreasca a fost trimisa de catre tribunal la firma unde lucra tatal fetitei insa acum si-a schimbat locul de munca.Ce trebuie sa fac in acest caz?I se va face in continuare popriere la noul loc de munca sau trebuie sa trimit eu hotararea judecatoreasca alaturi de contul unde trebuie virati banii?Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 12:23, 14 Iunie 2012
comunicati d-tra sentinta noului loc de munca
Si cum as putea afla noul loc de munca pentru ca tatal fetitei refuza sa-mi dea detalii referitoare la noul loc de munca
Vechiul angajator este obligat sa trimita actele de infiintare a popririi catre noul angajator. Daca vechiul angajator nu cunoaste noul loc de munca, este obligatia dv sa depuneti demersuri pentru a-l afla si a-l aduce la consotinta vechiului angajator in vederea trimiterii actelor.


Si cum as putea afla noul loc de munca pentru ca tatal fetitei refuza sa-mi dea detalii referitoare la noul loc de munca


Dv sunteti in cea mai in masura sa raspundeti la aceasta intrebare.
Multumesc pentru raspuns, dar ce presupune depunerea demersurilor pentru a afla noul angajator?Trebuie sa se faca prin tribunal sau as putea afla de la o institutie a statului unde sunt virati banii pentru contributii?
Nu tribunalul se intereseaza de locul de munca, ci dv. De ce nu angajati un detectiv particular pentru asta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara din strainatate pop_adina pop_adina Buna ziua, am o fetita pe care o cresc singura, am avut proces cu tatal fetitei pt custodie si plata pensiei alimentare.Nu am avut probleme, in urma hotararii ... (vezi toată discuția)
Cum se transmite poprirea la noul loc de munca ? maya29 maya29 Buna seara,care este procedura pentru poprire pe salariu conform hotararei judecatoresti ref la pensie alimentara? - a intervenit aceasta situatie deoarece ... (vezi toată discuția)
Plata pensie alimentara ela_mia07 ela_mia07 Buna ziua!Am o fata de 14 ani care pana acum a primit pensie alimentara,dar de 1 luna nu am mai primit aceasta pensie si as dori sa stiu ce trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)