Buna seara,care este procedura pentru poprire pe salariu conform hotararei judecatoresti ref la pensie alimentara?
- a intervenit aceasta situatie deoarece pers respectiva si-a schimbat locul de munca,fara a anunta angajatorul de aceasta situatie
-cum se poate aduce la cunostiinta angajatorului despre aceasta poprire,este nevoie de o noua instiintare de la tribunal?
multumesc!
In mod normal, vechiul angajator este obligat sa trimita la noul angajator actele ce au stat la baza infiintarii popririi. Daca fostul angajator nu cunoaste noul loc de munca, este de datoria dv sa depuneti diligente pentru a afla acest aspect si a-l aduce la cunostinta vechiului angajtor in vederea trimiterii actelor.
Exista vreun articol de lege care defineste obligativitatea angajatorului de a retine din salariul angajatului pensia alimentara si sa nu se faca ca ''uita''?
Multumesc pentru raspunsuri,dar pblema este ca vechiul angajator este ruda de gradul unul cu pers respectiva,cu siguranta ca daca pana acum nu s-au luat masuri ,nici cu documentele trimise de mine nu vor face nimic.
Ce pot face eu ,va rog?
Pensia alimentara
pop_adina
Buna ziua, am o fetita pe care o cresc singura, cu tatal fetitei am avut proces pentru custodie si plata pensiei alimentare.Hotararea judecatoreasca a fost ... (vezi toată discuția)