avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cum se transmite poprirea la noul loc de munca ?
Discuție deschisă în Executare silită

cum se transmite poprirea la noul loc de munca ?

Buna seara,care este procedura pentru poprire pe salariu conform hotararei judecatoresti ref la pensie alimentara?
- a intervenit aceasta situatie deoarece pers respectiva si-a schimbat locul de munca,fara a anunta angajatorul de aceasta situatie
-cum se poate aduce la cunostiinta angajatorului despre aceasta poprire,este nevoie de o noua instiintare de la tribunal?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: maya29 , utilizator 13:08, 7 Aprilie 2013
se instiinteaza angajatorul, se ataseaza si copia hotararii
in calitate de persoana fizica,se poate fara ajutorul unui avocat?
-cum se poate afla noul loc de munca,va rog?
In mod normal, vechiul angajator este obligat sa trimita la noul angajator actele ce au stat la baza infiintarii popririi. Daca fostul angajator nu cunoaste noul loc de munca, este de datoria dv sa depuneti diligente pentru a afla acest aspect si a-l aduce la cunostinta vechiului angajtor in vederea trimiterii actelor.
Exista vreun articol de lege care defineste obligativitatea angajatorului de a retine din salariul angajatului pensia alimentara si sa nu se faca ca ''uita''?

Multumesc
Multumesc pentru raspunsuri,dar pblema este ca vechiul angajator este ruda de gradul unul cu pers respectiva,cu siguranta ca daca pana acum nu s-au luat masuri ,nici cu documentele trimise de mine nu vor face nimic.
Ce pot face eu ,va rog?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare loc de munca- transfer poprire pe salariu bogatuion12 bogatuion12 Buna ziua, 1.care este procedura legala prin care trebuie instiintat noul angajator(deoarece intre imp per resp s-a transferat de la o firma la alta),pentru ... (vezi toată discuția)
Angajatorul nou al platitorului de pensie alimentara refuza plata pe motiv ca adresa instantei de poprire a fost emisa pe numele primului angajator silver1101 silver1101 Va rog sa ma lamuriti si totodata sa ma ajutati, daca e posibil sa gasesc rezolvare la o problema: - am fost informata, de catre fostul sot, platitor de ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara pop_adina pop_adina Buna ziua, am o fetita pe care o cresc singura, cu tatal fetitei am avut proces pentru custodie si plata pensiei alimentare.Hotararea judecatoreasca a fost ... (vezi toată discuția)