avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale inchidere contract de inchiriere locuinta
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

inchidere contract de inchiriere locuinta

buna ziua.

va rog sa-mi spuneti care este procedura prin care se poate inchide un contract de inchiriere locuinta, cu acordul ambelor parti.
este necesar un act aditional pe langa o eventuala cerere la administratia finaciara ?

multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: muadib , utilizator 16:05, 8 Iunie 2012
In situatia in care contractul de locatiune a fost inregistrat la autoritatea fiscala,cu ocazia rezilerii acestuia,locatorului proprietar ii revine dreptul sa informeze oficial autoritatea fiscala despre rezilerea contractului
contractul a fost inregistrat la administratia financiara.
mai este necesar un act aditional intre proprietar si chirias prin care se va inchide acest contract sau este suficienta notificarea AF de catre proprietar ?

multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum inchei un contract de inchiriere si ce urmeaza ContSters115447 ContSters115447 am infiintat o firma si urmeaza sa inchiriez un spatiu comercial .Doresc sa stiu daca se incheie la notar ,unde se declara pe urma de mine ,asociat unic sau de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract chirie rika88 rika88 Buna ziua! Vin la dvs cu o intrebare legata de rezilierea unui contract de inchiriere pentru un imobil intre persoane fizice ( eu fiind chiriasul ). ... (vezi toată discuția)
Taxa habitat/salubrizare mariuspopa1 mariuspopa1 Buna ziua am sa fiu scurt si la obiect. Am locuit in chirie in orasul Constanta timp de un an(2013). Acum cateva zile am primit la adresa din buletin respectiv ... (vezi toată discuția)