avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis retinut 30 zile
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis retinut 30 zile

Buna ziua
Am avut permisul retinut pentru art 85 aln 1si 2, am primit s.u.p destul de repede,in luna martie anul curent mi-am recuperat permisul in urma testului 13 din 15.
Saptamina trecuta mi-a fost retinut permisul pentru 30 zile pentru neacordare prioritate pieton,bineinteles ca am contestat pv in instanta.
As dori sa stiu daca in cazul in care pierd procesul in instanta,permisul o sa fie suspendat 60 zile tinand cont ca in mai putin de 6 luni am avut antecedente?????
Va multumesc
Da,asa se va intampla.
ART. 103 OUG195/2002

" (2) În cazul în care conducătorul de autovehicul sau tramvai săvârşeşte, într-un interval de 6 luni de la data restituirii permisului de conducere, din nou o nouă faptă prevăzută la art. 100 alin. (3), art. 101 alin. (3) şi art. 102 alin. (3), perioada de suspendare se majorează cu încă 30 de zile."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis de conducere pifulet pifulet buna ziua, in anul 2011 in luna februarie mi-a fost retinut permisul pt neacordare de priorilate la trecerea de pietoni, am depus contestatie si in anul ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis 120 zile vlupou vlupou am fost prins in mai putin de sase luni savarsind aceeasi contraventie, adica conducand sub influenta bauturilor. pv a fost intocmit cu retinere pe 90 zile. ... (vezi toată discuția)
Buna seara. acum 4 luni de zile mi s-a suspendat permisul pe ... Alin0007 Alin0007 Buna seara. Acum 4 luni de zile mi s-a suspendat permisul pe o perioada de 120 de zile. Perioada a trecut! Nelamurirea mea este ca sunt plecat in strainatate ... (vezi toată discuția)