avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recurs rectificare c.f.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recurs rectificare c.f.

Bună ziua !Întrebare- se poate dispune radierea dreptului de proprietate de către instanță ( Curtea de Apel),dacă proprietarul a fost în imposibilitatea( nevăzătoare,nedeplasabilă)de a cere o asemenea acțiune la O.C.P.I.sau să își exprime voința în scris ? Ce este de făcut dacă instanța a decis - ,, Dispune radierea dreptului de proprietate din C.F,, și dacă mai poate fi atacată aceasta decizie dată de C.A. ca irevocabilă ?! Menționez că nu mai sunt cereri de insctieri în C.F. a altor persoane .
Cu stimă !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:23, 10 Iunie 2012
Daca hotararea este irevocabila,eventual titularul dreptului de proprietate,are varinata sa promoveze cale de atac extraordinara,respectiv contestatie in anulare sau revizuirea hotararii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca decizia de la curtea de apel e irevocabila mai pot face ceva? maryl_328 maryl_328 Am avut proces civil cu Petrom pentru acordarea contravalorii cotei de gaze,am castigat la tribunal, dupa care Petrom a facut recurs la Curtea de Apel. Avocata ... (vezi toată discuția)
Hot.irevoc. de la curtea de apel b.stefan78 b.stefan78 In cazul in care Curtea de Apel pronunta o hotarare definitiva,irevocabila ce pot sa fac in continuare?Unde pot sa ma adresez? Pot sa ma adresez la Curtea ... (vezi toată discuția)
Recurs la cedo simultan cu contestatie in anulare aidu aidu Avand in vedere ca dureaza 2 ani la CEDO, pot sa depun contestatie in anulare intre timp,avand in vedere ca este mijloc extraordinar de atac, deci nu se pune ... (vezi toată discuția)