Am pus in executare un titlu executoriu reprezentind reintegrarea si acordarea drepturilor salariale pina la reintegrarea efectiva .Angajatorul a refuzat si refuzain continuare sa execute reintegrarea ,executorul judecatoresc la cererea mea a executat si pentru drepturile salariale pe o perioada definita ,calculate de catre un expert contabil s-a demarat procedurile legale de poprire a sumeler rezultate pe conturile angajatorului .Executrea a fost efectuata ,angajatorul a facut contestatie la executare ,respectiv la titlu executoriu ,solicitind anularea titlului executoriu si reintoarcerea executari .Mentionez ca executorul juedatoresc a respectat toate procedurile de executare silita plecind de la incuviintarea executari si terminind cu infiintarea popriri si executarii propriu zise .Care ar fi posibilitatea ca instana sa admita contestatia formulata de angajator ?
Pe calea contestaţiei la titlu, se pot invoca numai măsurile luate de instanţă şi cuprinse în dispozitivul hotărârii , nu şi soluţionarea unor capete de cereri formulate de părţi şi rămase nerezolvate .
Asadar, daca masurile luate de catre instanta sunt nelegale , atunci instanta poate admite contestatia la execuatre ... Anularea titlului executoriu obligă pe creditorul urmăritor să-l repună pe debitor în situaţia anterioară
Hot jud este definitiva si irevocabila si revizuirea a fost respinsa ca inadmisibila ,iar dispozitivul este foarte clar ,ce ar putea sa invoce ca nelegal?
Ca nu exita incuviintare de executre si ca ei au aflat de la banca de poprire ,lucru neadevarat ,eu am vazut la dosar incuviintare obtinuta de la 3 jud de sectoare pt executare deasemeni si instiintarea catre debitor cu aceeasi data ca si infiintarea popriri catre banca . Si pentru aceste invocari ne reale solicita anularea titlului si intoarcerea executarii .Mai mult la una din contestatii la primul termen motivarea la dosar nici nu exista iar avocatul lor a solicitat un alt termen pt a depune motivarea ,ma intreb cum a fost posibil sa fiu citat la un termen intr-un proces in care nu exista motivarea contestatiei depusa la dosar ?cum s-a inregistrat contestatia ?Eu cred ca acestia dupa ce au vazut ca la dosar sunt acte corecte depuse de executor au sustras motivarea pt a formula altceva ,alta explicatie eu nu gasesc.La intrebarea judecatorului de motivare ,a raspuns ca nu stie ce s-a intimplat pt ca ei au trimis prn posta si poate s-a ratacit dar vor depune alta pina la urm termen .Este normal asa ceva iar judecatorul sa accepte ,eu m-am opus dar degeaba pt ca s-a acordat un nou termen si sa prezinte recipisa .Multumesc f mult.
Potrivit art. 134 Cod procedură civilă, este socotită ca primă zi de înfăţişare aceea în care părţile, legal citate, pot pune concluzii.
În conformitate cu art. 132 alin. (1) din acelaşi cod, la prima zi de înfăţişare instanţa va putea da reclamantului un termen pentru întregirea sau modificarea cererii, precum şi pentru a propune noi dovezi. În acest caz, instanţa dispune amânarea pricinii şi comunicarea cererii modificate pârâtului, în vederea facerii întâmpinării.
Executare silita
coca_s
Buna ziua,am vazut pe forum ca incuviintarea pentru executarea silita nu se face cu citarea debitorului dar nu este normal sa nu se primeasca o hotarare timp ... (vezi toată discuția)
Poprire
magdalena111
In cadrul unei executari silite ,mi s-a comunicat adresa de infiintare a popririi asupra venitului meu net. La aceasta adresa a fost anexata o copie ... (vezi toată discuția)