buna ziua am si eu problema,am divortat in urma cu 2 ani,de comun acord am stabilit ca minorul sa locuiasca cu tatal,deoarece acestea la ora actuala detinea conditii mult mai superioare si divortul s.a efectuat de comun acord ,insa eu de 3 luni sunt in italia,dar aici stau 2 sapt apoi ma intorc in Romania pt 2 sapt in care minorul sta cu mine,practic nuse respecta nimic de pe sentinta judecatoreasca,totul fiind la libera intelegere,insa am observat ca minorul este mereu bolnav,si traumatizat in clipa in care trebuia sa se intoarca la domiciliul tatalui,mentionez ca trimit banii pt copil si in fiecare zi sun sa vb cu minorul insa de fiecare data nu reusesc sa vb cu copilul deoarece tatal este mereu in baruri,intr.o stare de ebrietate avansata in care abia reuseste sa lege 2 cuvinte,iar acelasi raspuns minorul este cu bunica paterna,cum as putea proceda pt a obtine eu reincredintarea minorului?va multumesc
Trebuie sa va adresati din nou instantei de judecata si sa cereti incredintarea copilului catre dvs. Se va face ancheta sociala, se vor audia martori si daca veti putea dovedi cele ce sustineti in mesaj, veti obtine copilul.
am descris in mare insa situatia este mult mai grava,am incercat insa si pe cale amiabila,raspunsul este nu...deci mi.a ramas doar calea juridica,insa vreau sa obtin custodie unica,in ce conditii o pot obtine?v.as ruga daca se poate o recomndare pentru un avocat bun in Brasov,va multumesc