avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Onorariu expertiza
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Onorariu expertiza

Am fost desemnata ca expert intr-un dosar la TMB.
Am depus raportul de expertiza fara a verifica daca onorariul expert a fost achitat in contul corect pentru Biroul de expertize locale.
La depunerea facturii la BEL - Tribunalul Bucuresti am fost informat ca nu s-a achitat corect onorariul expert, dar intre timp, dosarul a fost solutionat.
Cum trebuie sa procedez pentru a-mi recupera onorariul expert ?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 23:51, 6 Iulie 2012
Trebuie sa cereti amical partii care a virat gresit banii sa-i recupereze si apoi sa-i vireze in contul corect. Nu vreau sa va dezamagesc, dar daca a pierdut procesul veti avea probleme pana veti intra in posesia banilor.
Ca regula generala, nu va apucati de expertiza decat in momentul in care banii sunt in contul biroului local pentru expertize tehnice judiciare, pe numele dvs. Daca faceati astfel nu trebuia sa va rugati dvs.de partea care a platit sa urmareasca banii virati gresit, era problema acesteia.
Pe viitor, cu siguranta nu va veti mai pacali.
Cereti indreptarea erorii materiale in sensul obligarii partii care a solicitat expertiza sa achite onorariul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in urma cu aproximativ doua luni am angajat o doamna ... cfelicia cfelicia Buna ziua, in urma cu aproximativ doua luni am angajat o doamna expert cadastrist pentru alipirea a doua terenuri, onorariul fiind achitat prin virament ... (vezi toată discuția)
Recuperare avans expertiza judiciara firefighter78ab firefighter78ab Buna ziua.In urma cu apr.1 an am achitat un avans ptr.o exp.judiciara.Expertiza nu a avut loc din cauza starii de sanatate a expertului.In momentul actual ni ... (vezi toată discuția)
Plata onorariu experti judiciari !!!!  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Sunt intr-un proces de partaj pe rolul judecatoriei Brasov insa actualmente eu locuiesc in alt judet. La ultimul termen instanta a fixat expertii si un avans ... (vezi toată discuția)