avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reabilitare judecatoreasca-instanta competenta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Reabilitare judecatoreasca-instanta competenta

In anul 2000 s-a incheiat procesul penal in care am fost condamnat la 2(doi)ani dar
sentinta a fost gratiata.La care tribunal trebuie sa ma adresez pentru reabilitare,
intr-u-cat cazierul nu este curat.Multumesc.
La instanţa care v-a condamnat
Cererea de reabilitare poate fi depusa la :
-la instanta care a judecat in prima instanta cauza in care s-a pronuntat condamnarea sau
-la instanta corespunzatoare in a carei raza teritoriala domiciliati.
Ultima modificare: Vineri, 8 Iunie 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Puteţi depune cererea de reabilitare şi la instanţa corespunzătoare de la locul dvs. de domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare judecatoreasca manu1963 manu1963 in 1991 am fost condamnat la 2 ani cu executare, de catre un tribunal militar in 2000 am fost cogamnat la 1 luna cu suspendare conditionat de catre un ... (vezi toată discuția)
Reabilitare inainte de termen cosminn3l cosminn3l Am o pedeapsa de 1an si 6 luni cu suspendare + 2 ani termen de incercare... Exista vreo posibilitate sa ma reabilitez inainte de termen . Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Reabilitare Angheloiu Cristina Angheloiu Cristina Buna ziua, In anul 2008 s-a decis prin hotarare judecatoreasca irevocabila la tribunalul din Buzau anularea permisului de conducere din cauza alcoolemiei ... (vezi toată discuția)