Un vecin m-a reclamat la politie ca i-am spart parbrizul ,aruncind un obiect de la geam. In plingerea lui scrie " cred ca ea a spart parbrizul pentru ca a mai avut probleme cu vecinii".
Am fost la politie si am dat o declaratie in care am spus ca nu i-am spart parbrizul.
Puteti sa- mi spuneti ce mai urmeaza ? Ce trebuie sa fac eu in continuare ? Ce pedeapsa pot primi pentru aceasta acuzatie ? Va multumesc mult
Daca nu ati comis fapta nu vi se intampla nimic. Cel care va aduce o acuzatie va trebuii sa aduca probe in sustinerea sa (de ex. martori, proba video ...). Fara probe, impotriva dumneavoastra nu se va putea lua nici o masura.
Daca se probeaza ca fapta a fost savarsita de dvs. exista posibilitatea achitarii prejudiciului si astfel, reclamantul poate sa isi retraga plangerea depusa
Nu vad cum ar putea falsifica un taximetrist o proba video. Daca o face totusi, contestati proba video, se va face o expertiza tehnica iar daca e un fals atunci nenea taximetristul va primii probabil cadou un pat intr-o celula ...
Daca un vecin va minti atunci aveti o problema si veti avea nevoie de un avocat.
Dvs spuneti ca acel vecin a facut plangere si a dat in scris cu : CRED CA.....
Acest cuvant :CRED CA.....,este doar o presupunere,o parere,o impresie. Deci nu este nici macar o dovada,dar ptr ca dvs ati mai spart alte parbrizuri,acest proprietar v-a banuit pe dvs.
Minciuni
Costica33
Am o vecina care hraneste un caine linga bloc. Stie ca eu nu sunt de acord cu asta, i-am spus si de atunci a inceput sa spuna tot felul de minciuni despre ... (vezi toată discuția)
Pile la politie
Costica33
De fiecare data cind sun la politie pentru deranjarea linistii publice, inainte sa vina echipajul, muzica la maximum se inchide de catre vecinul meu care face ... (vezi toată discuția)