avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... acuzatie spart parbriz
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

acuzatie spart parbriz

Un vecin m-a reclamat la politie ca i-am spart parbrizul ,aruncind un obiect de la geam. In plingerea lui scrie " cred ca ea a spart parbrizul pentru ca a mai avut probleme cu vecinii".
Am fost la politie si am dat o declaratie in care am spus ca nu i-am spart parbrizul.

Puteti sa- mi spuneti ce mai urmeaza ? Ce trebuie sa fac eu in continuare ? Ce pedeapsa pot primi pentru aceasta acuzatie ? Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Tarzan2012 , utilizator 22:54, 9 Iunie 2012
Daca nu ati comis fapta nu vi se intampla nimic. Cel care va aduce o acuzatie va trebuii sa aduca probe in sustinerea sa (de ex. martori, proba video ...). Fara probe, impotriva dumneavoastra nu se va putea lua nici o masura.
Daca se probeaza ca fapta a fost savarsita de dvs. exista posibilitatea achitarii prejudiciului si astfel, reclamantul poate sa isi retraga plangerea depusa
Ma tem ca cel care ma acuza va convinge alt vecin sa minta la politie. In legatura cu probe video - acestea se pot usor falsifica.
Nu vad cum ar putea falsifica un taximetrist o proba video. Daca o face totusi, contestati proba video, se va face o expertiza tehnica iar daca e un fals atunci nenea taximetristul va primii probabil cadou un pat intr-o celula ...
Daca un vecin va minti atunci aveti o problema si veti avea nevoie de un avocat.
@anaana1955

Dvs spuneti ca acel vecin a facut plangere si a dat in scris cu : CRED CA.....
Acest cuvant :CRED CA.....,este doar o presupunere,o parere,o impresie. Deci nu este nici macar o dovada,dar ptr ca dvs ati mai spart alte parbrizuri,acest proprietar v-a banuit pe dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minciuni Costica33 Costica33 Am o vecina care hraneste un caine linga bloc. Stie ca eu nu sunt de acord cu asta, i-am spus si de atunci a inceput sa spuna tot felul de minciuni despre ... (vezi toată discuția)
Accident auto cu pagube materiale, rezolvat prin înțelegere. ulterior proprietarul celeilalte mașini îmi cere bani în plus, ce se poate face în această situație? AlinaCecilia AlinaCecilia Am patinat pe un drum si a sarit o piatra spargand geamul altei masini, m-am inteles cu proprietarul sa-i cumpar geam si sa-l montez ajungand undeva la 150 de ... (vezi toată discuția)