avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cine-mi apara drepturile în calitate de consumator?.
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cine-mi apara drepturile în calitate de consumator?.

Constatând ca apa potabila de la robimet contine foarte mult aer, m-am adresat Protectiei Consumatorului. Aceasta mi-a raspuns ca nu am calitate contractuală.Eu locuiesc la bloc într-o asociatie.
Întrebare: - Protecţia Consumatorului nu se sesizează şi din oficiu?.
La îndemnul meu asociatia a făcut sesizare la Protecţia Consumatorului, (aceasta având calitate contractuală). În urma acestei sesizări doi angajati ai furnizorului s-au deplasat să facă constatări.(unde s-a mai pomenit să trimiţi hotul sa constate ca nu a furat).
Cui trebuie sa ma adresez deoarece Protecţia Consumatorului apara drepturile celor care ma fura?.
Mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: Farkas Traian , utilizator 17:48, 10 Iunie 2012
Nu inteleg cum poate sa aiba apa prea mult aer.
Intraţi pe Youtube, daţi sa caute "aer la preţ de apă" şi o să vedeţi.
Ultima modificare: Duminică, 10 Iunie 2012
Ares-3, moderator
Vazut.

ANPC-ul ar fi singura institutie care sa va ajute. Oricum, cei care trebuie sa corectereze problema sunt cei care furnizeaza apa.
Mulţumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actionarea in instanta a furnizorului de apa gaskoe gaskoe Buna ziua Furnizorul de apa a aplicat masura radicala a opririi apei la o scara intreaga de bloc, pentru a determina rau platnicii sa isi achite datoriile. ... (vezi toată discuția)
Restrictie la apa potabila florin_miron florin_miron Buna ziua Locuiesc in Galati, (108 aprtamente) in scara 1(36 apartamente), si de ceva vreme apa potabila se furnizeaza cu program si din ianuarie nu se va ... (vezi toată discuția)
Compania apa furt pe fata costi11 costi11 As dori sa stiu daca se poate da in judecata compania apa din Bv pt a intra in legalitate, sau cel putin eu cred ca nu sunt in legalitate! Noi platim ... (vezi toată discuția)