buna ziua,am o problema mai delicata la care nu gasesc raspuns:am construit o casa an2007 pe73metri patrati dar jumatate din ea nui pe terenu cumparat:cum pot intra an legalitatea acelei jumatati de teren???
proprietarul a spus ca are 125 metri dar de fapt erau doar 42 an proprietatea lui.
diferenta de cat mai ramane cum o pot obtine daca aceasta este a statului sau a altcuiva?rog raspuns urgent sau o rezolvare prin biroul dumneavoastra!
Daca este a altcuiva, trebuie sa o cumparati; daca este a statului (proprietate privata) - trebuie cumparata; daca este proprietate publica, poate fi concesionata. Mergeti la primarie si identificati proprietarul.
am anteles dar mai am niste specificatii !!!proprietara care sta langa mine are pe act 213metri;care din acestia mie miau revenit 43 deoarece eu deja construiam casa pana sa iasa cadastru si intabularea!anapoi nu mai puteam da si am construit an continuare !deaceea nici la ora actuala nu am facut actele casei!pe dezmembrarea care am facuto sa vazut clar diferenta de teren pe care am construit !ei aveau terenu angradit de peste 20 ani acolo dar nu au platit impozitu pe el nici macar nu si lau anscris la primarie!!!!nu gasesc rezolvarea si va rog luminatima sau ajutatima antrun fel deoarece casa am facuto pt familia mea si pt copii care sant minori!!!deci eu am fost pacalit de proprietara care mia dat 125 metri dar la cadastru erau43!!MAI EXISTA ANCA OAMENI DE ASA NATURA !!!!!va rog frumos ajutatima si scuzatimi povestea asta lunga!!!pot da proprietara an judecata?pot dobandi restu de metraj pana la 125metri?mentionez ca aceea casa are amprenta de 74metri!!va multumesc mult de tot :::::::::::::::::RICHARD!!!#-o
Întãruºare teren
hot77cmc
Bine v-am regăsit.
Am cumpărat recent un teren la care a fost facuta prima data cadastrul in anul 2003(atunci terenul a fost cumparat de cel de la care l-am ... (vezi toată discuția)
Posesie teren
iozefinab
Buna ziua,
Parintii mei au construit o casa in anul 1996, avand un teren proprietate in acte, de 1000 mp.
In realitate insa, suprafata totala este de 1200 ... (vezi toată discuția)