avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SALAR COMPENSATORIU...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SALAR COMPENSATORIU...

BUNA,
DATA DE 14.12.2008 A FOST ULTIMA ZI DE LUCRU.AM FOST DATA AFARA PE MOTIV CA POSTUL MEU SE DESFIINTEAZA (AU DAT AFARA 10 PERSOANE).MI AM DEPUS CERERE PENTRU SALAR COMPENSATORIU IN DATA DE 08.12.2008.DAR NU AM PRIMIT NICI UN RASPUNS DE LA FIRMA.CE TREBUIE SA FAC? TREBUIE SA ASTEPT PANA CE FIRMA O SA MI RASPUNDA LA CERERE? PENTRU CA DEOCAMDATA NU A RASPUNS LA NICI O CERERE DEPUSA...
POT SA I DAU IN JUDECATA DACA REFUZA SA MI ACORDE ACEL SALAR?
MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: dany_mocean , utilizator 17:28, 30 Decembrie 2008
in principiu in maxim 30 zile firma ar trebui sa va raspunda la cerere.
mai mult decat ata salariul compensatoriu se acorda obligatoriu conform CCM la Nivel national pe anii 2007/2010.
daca nu vi se acorda ii puteti actiona in instanta pe cei vinovati
in cazul in care fostul angajator refuza sa va acorde salariul compensatoriu acordat in baza prevederilor CCMN, aveti posibilitatea fie sa depuneti o sesizare la ITM, fie sa deschideti o actiune in justitie impotriva fostului angajator.
VA MULTUMESC PENTRU RASPUNS.
SARBATORI FERICITE ! SI LA MULTI ANI! , TUTUROR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare itm pt plata salariului compensatoriu dany_mocean dany_mocean buna ziua, am fost data afara de la firma unde lucram si am afacut o cerere la resurse umane pentru plata salariului compensatoriu, cuvenit. nu am primit ... (vezi toată discuția)
Salariu mediu pe unitate gavrilaaa gavrilaaa buna ziua!am nascut de 2 saptamani si am depus o cerere angajatorului pt salariu mediu pe unitate!am primit raspuns cum ca nu se mai acorda deoarece s-a ... (vezi toată discuția)
Salariul compensator. Rudolf999 Rudolf999 Salut. Noul Contract colectiv de munca de cind este in vigoare ??? si daca este mentionat in contractul colectiv de munca [b]Salariul compensator[/b]. Ma ... (vezi toată discuția)