buna ziua,numele meu este alina si am o mare problema...acum cateva zile fratele meu mai mic a iesit cu un mini scuter cu aprox 20 de min inainte de ora 17 la care nu a apucat sa faca cativa m ca o vecina a inceput sa il injure si sa il faca cum ii vine la gura asta in ochii mei care eram la banca din fata blocului profitand de faptul ca noi nu avem niki o putere locuind in chirie si parintii despartiti iar mama plecata afar noi ramand singuri,vazand toate astea fratele care era in grija mea u am putut sta sa ma uit si am avut o mica cearta cu acea femeie pe care insa nu am jignito ci doar iam spus ca nu asa se vorbeste dupa care am plecat..ea fiind vanzatoare la magazinul din cartier..aseara am fost impreuna cu o prietena sa luam seminte..fara a nu sta prea mult pe ganduridansa a inceput sa ma loveasca si p mn cat si p fata care ma insotea pt ca a incercat sa ma apere,nepasandui ca in magazin erau alti clienti si ca este la locul de munca scotandune in suturi afara si la propriu si la figurat...ce pot sa fac cu aceasta femeie si cu sotul ei care continua sa le spuna vecinilor ca ma omoara si ca ma bate ?am vre-o sansa de castig daca ma duc si fac plangere in potriva ei la politie impreuna cu prietena mea?noi nu vrem sa ramana asa.va multumesc!
In situatia expusa,aveti dreptul sa formulati plangere la politie
Daca in urma comportamentului vanzatoarei detineti echimoze pe corp se impune sa solicitati si certificat medico legal,pe care sa il atasati la plangere
La momentul incidentului era bine sa fi luat date de contact de la martorii prezenti in magazin
Complice la furt
Marfi
Salut
Locuiesc in Bistrita, acum cateva zile am fost cu un prieten la un magazin sa cumpar o punga de seminte, dupa ce intram in magazin eu ma duc la ... (vezi toată discuția)