avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... inchisoare pt neplata credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

inchisoare pt neplata credit

buna ziua am si eu de o firma de recuperatori de platit 2700 ultima hartie la de la ei a fost acum 2 luni ca ma convoaca la ei la sediu de atunci nici o hartie.pot sa fac inchisoare daca nu am de unde plati?(asa mia zis cineva ca pot face inchisoare da eu stiu ca iti pune oprire pe venit nu?)
Cel mai recent răspuns: camyy20122 , utilizator 08:27, 11 Iunie 2012
Nu faceti inchisoare doar ca nu puteti plati o datorie. Executorul jud va pune poprire pe 1/3 din salariu
multumesc frumos da pe materninate nu se poate pune oprire nu?
Nu, indemnizatia de crestere a copilului nu poate fi poprita pt niciun fel de datorii
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua...eu am oprire pe cont ca nu am platit creditul la ... Cerasela1992 Cerasela1992 Buna ziua...eu am oprire pe cont ca nu am platit creditul la banca si acum sunt in indemnizatie crestere copil...pana acum imi oprea banca o treime din ... (vezi toată discuția)
Poprire pe cont zsigmond zsigmond buna ziua.se poate pune oprire pe cont daca esti in cresterea copilului?este singura sursa de venit pe care o am ca sa cresc copilul.ce se poate face in cazul ... (vezi toată discuția)
Executare silita- concediu de crestere copil Alina012 Alina012 In 2011 am contractat un credit de nevoi persoanale fara garantii de niciun fel. In 2013 datorita unor probleme persoanale nu am mai putut sa platesc ratele la ... (vezi toată discuția)