avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Nereguli multiple la alegeri
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Nereguli multiple la alegeri

Cu ocazia desfasurarii alegerilor locale de ieri, am constatat multiple nereguli, probabil chiar ilegalitati.
1. Votarea dupa ora inchiderii urnelor: dupa ora de inchidere, grup de peste 100 de persoane a intrat sa voteze. [Confirmat].
2. Mesaje false trimise catre cetateni prin sistemul de telefonie mobile: avand 3 candidati, A, B si C, reprezentatii cadidatului B au trimis mesaje la mii de numere de telefon din oras dandu-se drept candidatul A care, spuneau ei, datorita sanselor mici de castig il sustine pe candidatul B si roaga sustinatorii sa-l voteze pe el sub motivul sa nu castige candidatul C. [Confirmat, exista dovezi].
3. Mii de persoane au fost contactate telefonic pentru a fi intrebati daca au votat, de aceisi reprezentanti ai candidatului B, cu scopul de a se putea folosi ilegal voturile celor ce nu au fost prezenti la urne [Confirmat, deocamdata nu exista dovezi],

Unde se pot raporta aceste aspecte ilegale?
Reprezinta ele, presupunand ca cel putin una s-ar demonstra, motiv de invalidare a alegerilor?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 08:38, 12 Iunie 2012
Puteti raporta aceste nereguli la prieteni, familiei sau Dumneavoastra, uitandu-va in oglinda, asta numai daca tineti la propria integritate corporala.
O metoda mai uzitata este postarea pe internet, pe youtube, de pe un ID de internet-cafe.
Vedeti cazul de la Navodari, cu dovezi clare, filmate, cu denunt la Judecatorie, unde procurorii au refuzat sa organizeze flagrantul.
Inca nu cunoastem ce a patit denuntatorul, dar nici nu vom afla.

Nu mi-o luati in nume de rau, dar eu am postat pe o platforma de discutii in favoarea unora si am primit amenintari, cunoscandu-mi-se ID-ul, localitatea, profesia, etc.
Si am cugetat: la ce-mi foloseste sa conving niste postaci de adevarurile traite de mine?
Numai cine simte pe propria piele poate decide corect, pana atunci, se lasa transformat in zombi.
Ultima modificare: Luni, 11 Iunie 2012
Martonze, utilizator
Din cauza celor cu atitudine de las ajung banditii sa conduca tot.
Nu mai are nimeni curaj sa puna piciorul in prag. Asa ajunge toata lumea scav.
Rusine !
La cine va referiti cand spuneti despre atitudinea de las?
La mine, ca simplu comentator amenintat sau la acei procurori, cu sarcina de serviciu depistarea ilegalitatilor si mentinerea ordinii in stat?
Angajatii organelor de stat sunt platiti boiereste pentru asta(teoretic), dar stau drepti cu telefonul la ureche si victima devine acuzat.
Ma refer la toti care se lasa calcati in picioare si n-au curaj sa lupte pentru propriile drepturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie - admisa sau nu? Carmen Stoean Carmen Stoean Nu stiu altii cum sunt, dar eu deja m-am saturat de programu\' de iesit la vot duminica. GATA si DESTUL! Vreau si eu sa stau confortabil in fotoliu, duminica, ... (vezi toată discuția)
Acuzatii grave fara dovezi ! ContSters202578 ContSters202578 Buna ziua , astazi am avut parte de ceva ce nu credeam ca este posibil , am fost chemat in cabinetul directorului ( fiind elev la liceu ) , mi-a spus ca a ... (vezi toată discuția)
Mizeria electorala din fiecare an continua intr-o veselie ! Radu Gabrian Radu Gabrian Ca de obicei , cu ocazia oricaror alegeri , persoane mai mult sau mai putin anonime , ne trimit mesaje electorale , in favoarea unora dintre candidati sau in ... (vezi toată discuția)