avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Convocare AGA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Convocare AGA

Buna ziua

UN SRL care are actionar unic un alt SRL din Germania, este condusa de un Adtor roman. Acesta a "omis" sa convoace AGA si in 2010 si in 2011, pur si simplu din neglijenta. Acum am aflat ca trebuie sa depunem bilantul pe 2011 si la ONRC? (el a fost depus in termen la Finante) si avem nevoie de PV AGA de aprobare a bilantului. Se poate "intocmi" in PV prin care AGA aproba acest bilant? este nevoie sa publicam acest lucru in MO?
Va rog un sfat in acest sens. Multumiri anticipate.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:58, 13 Iunie 2012
Nu ma poate ajuta nimeni?
Nu trebuie sa depuneti bilantul la registrul comertului, deoarece aceasta prevedere s-a abrogat(art. 237 alin. 1 lit. b din Legea nr. 31/1990) numai in situatia in care cifra anuala de afaceri a societatii depaseste 10 milioane lei( art. 185 alin. 3 din Legea nr. 31/1990)
Buna ziua
Multumesc pentru amabilitate, dar intrebarea mea se referea la Hot. AGA.
Intocmiti o hotarare AGA care trebuie sa existe in evidenta societatii. Nu trebuie sa publicati aceasta hotarare in Monitorul Oficial. La SRL nu este obligatoriu sa se efectueze convocarea ca la societatile pe actiuni, in acest sens daca semneaza hotararea toti asociatii nu trebuie facuta dovada convocarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare srl sebi_blackjoe sebi_blackjoe Buna ziua Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Situatia e urmatoarea: doresc dizolvarea unui SRL cu 2 asociati (50-50), fara bunuri pe firma, cu TVA ... (vezi toată discuția)
Convocare aga dumilor dumilor Buna ziua! Asociatul majoritar poate convoca aga? Administratorul societatii nu a convocat aga pentru aprobarea bilantului, cerand doar semnarea lui de catre ... (vezi toată discuția)
Repartizare profit societate BBADIE BBADIE Buna seara , Sunt actionar la un SRL si detin 30% din capitalul social .Nu am fost convocat si deci nu am semnat o hotarare AGA de repartizare a profitului ... (vezi toată discuția)