avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestare Birou executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

Contestare Birou executor judecatoresc

Sunt executata silit pentru datorie la intretinere de catre Asoc. de proprietari.Au dreptate, dar am aflat mult prea tarziu ca Biroul executor judecatoresc care se ocupa de dosarul meu a fost parte implicata intr-un control al DIICOT , din care a reiesit ca a fost implicat in mafia executorilor judecatoresti care s-au "ocupat" de executarile silite ale datornicilor asemeni mie.
Exemplu concret:prin BEJ anul trecut a fost vandut un imobil evaluat la 120.000 euro cu 11.000 euro.
Ce mai pot face?Ce alternative mai exista?
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 00:33, 17 Iunie 2012
Puteti formula contestatie la executarea silita
Contestatia la executarea silita poate schimba starea de fapt a lucrurilor ?
platiti datoria. Aveti o datorie. Daca nu, veti pierde casa... E o manie in a contesta. Pentru ce? Stii ca esti dator, plateste....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa calitãtii procesuale pasive a bej ?? bufa bufa Cum se poate explica excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a unui BEJ care a facut o executare silită in procesul ulterior de intoarcere a ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie sau executare silita dator_ro dator_ro Sunt debitor la o banca din oct 2006 pentru suma de 4500 euro. Am platit doar primele rate, apoi am ramas fara munca. Ca multi alti romani am plecat in ... (vezi toată discuția)
Executare silita?? Manole Dumitru Manole Dumitru Intr-o speta; \"Contestatie la Executare\", pe temeiul de drept al art.399 alin.1 Cod proc.civila, Biroul Executorului Judecatoresc poate sta in judecata ... (vezi toată discuția)