Intr-o excursie cu autocarul pe timp de iarna, din cauza conditiilor atmosferice, acesta a derapat si s-a prabusit intr-o prapastie. La bordul masinii se aflau printre alti excursionisti si 2 soti care nu au supravietuit. Sotul a murit pe loc, iar sotia a decedat cateva ore mai tarziu la spital. Ei aveau un copil din casatorie iar sotia 2 copii dintr-o casatorie anterioara. Se vor mosteni intre ei? Care este situatia copiilor in domeniul dreptului succesoral?
Copiii sotiei vor mosteni ghinionul mamei lor de a nu muri pe loc si a se mai chinui cateva ore. Copiii din casatoria lor vor mosteni biletul de excursie cu autocarul, in cote egale.
Si ar fi bine chiar si pentru generatiile viitoare, intrucat le veti putea influenta viata (o mostenire, o condamnare, un divort etc)
Succes si lecitina!
Le-am rezolvat,dar vroiam sa vad daca le-am rezolvat corect.Nu cred era cazul sa fiu luata peste picior.Multumesc oricum pentru raspunsuri .P.S. Mi-am cumparat lecitina
P.S. Ba era cazul, gandindu-ma ca peste cativa ani dv sau cineva ca dv imi va aparea pe holurile tribunalului ca un avocat competent pe care il angajez si in care imi pun sperantele. Lecitina ajuta, dar e nevoie si de vointa, stiti, ca la tutun.
Dreptul la mostenire
NELAOLT
Buna. sint Ionela.Sotul a fost casatorit cu o femeie insarcinata[nu cu el] La nastere a trecut copilul pe numele lui.Dupa 4 ani au divortat iar copila a ramas ... (vezi toată discuția)