avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... spete drept civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

spete drept civil

Intr-o excursie cu autocarul pe timp de iarna, din cauza conditiilor atmosferice, acesta a derapat si s-a prabusit intr-o prapastie. La bordul masinii se aflau printre alti excursionisti si 2 soti care nu au supravietuit. Sotul a murit pe loc, iar sotia a decedat cateva ore mai tarziu la spital. Ei aveau un copil din casatorie iar sotia 2 copii dintr-o casatorie anterioara. Se vor mosteni intre ei? Care este situatia copiilor in domeniul dreptului succesoral?
Cel mai recent răspuns: Mixi , utilizator 00:13, 13 Iunie 2012
Nu cred ca acest site este construit pentru a declansa conflicte verbale sau a lua peste picior persoanele.Cum multe persoane care intra pe acest site au pus intrebari si eventual li s-a dat si un raspuns corect si academic formulat cred ca si eu am acest drept.Nu este necesar sa fiu judecata de catre o persoana care nu ma cunoaste si nu stie ce facultate urmez si daca urmez.Am avut nevoie de ajutor la rezolvarea unor spete si l-am cerut.Asta nu demonstreaza ca sunt la facultatea de drept si ca poate voi ajunge un viitor avocat incompetent.
apropo de raspuns academic, ma intreb ce facultate/universitate/academie are asemenea teste de examen, care seamana foarte mult cu problemele din clasele primare:
Ana are 5 mere, vine o cioara si ii fura 2, o pajura ii aseaza in poala alte 3, cate mere are Ana?

Academic formulat, nu era nevoie de autobuzul prabusit in prapastie, conditii atmosferice si derapaje ca sa intrebi despre mostenitorii rezultati din casatoria actuala sau cea trecuta.
Am apreciat si, sincer, mi-as dori sa mai citesc alte asemenea teste precum: www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Marți, 12 Iunie 2012
marfan, utilizator
Daca se aseamana asa de mult cu probleme de clasa primara de ce nu mi-ati putut da un raspuns adecvat?Cred ca problema dvs.nu este legata de faptul ca am vrut raspuns la speta , ci e legata de alt lucru mai important ( poate chiar legat de o problema juridica) si incercati sa va descarcati pe un presupus viitor avocat.Am inteles ideea principala , dar nu din msj dvs , ci din msj domnului avocat.Va multumesc pt intentie oricum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urmari in cazul unui test de paternitate Mariadaya Mariadaya Buna, Numele meu este Maria. O sa incerc sa va detaliez cat mai exact situatia in care ma aflu, situatie care poate fi rezolvata cu sfaturi de ... (vezi toată discuția)
Dreptul la mostenire NELAOLT NELAOLT Buna. sint Ionela.Sotul a fost casatorit cu o femeie insarcinata[nu cu el] La nastere a trecut copilul pe numele lui.Dupa 4 ani au divortat iar copila a ramas ... (vezi toată discuția)
Drepturi copil nerecunoscut Alexandraa12 Alexandraa12 Buna ziua! Am cateva nelamuriri si as avea nevoie de ajutorul dumneavoastra. Dpdv legal, tatal meu nu m-a \"recunoscut\" niciodata (in certificatul de ... (vezi toată discuția)