avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... grupe de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

grupe de munca

Mama a lucrat 35 de ani ca laborant panificatie. La inscrierea in grupa a 2-a de munca nu a fost inclusa pe lista desi inginerii si alte categorii au fost. Acum ar dori sa iasa la pensie iar grupa ar ajuta-o sa iasa de drept. Cei de la fabrica spun ca nu tine de ei. Ce se poate face sa se remedieze aceasta greseala?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:49, 4 Ianuarie 2009
Societatea a fost inchisa(faliment) in 1998, iar acum in sediul lor functioneaza alte societati cu alte profile. Cum spuneam si mai sus " e praf si pulbere" :">
Cam greu de obtinut in aceste conditii o adeverinta de grupa .... mai ales ca trebuie avut in vedere si aspectul ca persoana respectiva nu este trecuta pe nicio lista, proces verbal, decizie, tabel, hotărâre a consiliului de administraţie şi a sindicatului privind nominalizarea persoanelor încadrate în grupe superioare de muncă.
Posibil doar sa se deschida o actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta grupa a 2 a de munca ,anterior 2001 pt. dosar pensie artemita artemita adeverinta este intocmita potrivit modelului prevazut la Anexa 14 din H. G. nr 257/2011 ,art.126 (1) pe baza pontajelor lunare . Casa de pensii nu o ... (vezi toată discuția)
Grupa 2 pensionare floricernat floricernat Buna ziua, Tatal meu a lucrat in perioada dinainte de 1989 cca 15 ani la o fabrica de mobila din Alexandria Teleorman, incadrat ca tamplar, functie pentru ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de grupa de munca MariaPop24 MariaPop24 Buna ziua, m-am angajat de curand la o societate care a preluat arhivele unei vechi intreprinderi de plante si cereale. Desi nu mi s-a specificat la ... (vezi toată discuția)