avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Vreau sa divortez.
Stau in casa sotului, suntem casatoriti de 1 an.
Nu am unde sa plec, ma poate da afara?
Sigur. Dupa divort, va poate evacua. Daca nu doriti sa plecati, sotul va putea cere in instanta evacuarea dvs.
Chiar si in timpul procesului de divort sotul poate fi evacut , masura putand fi luata pe cale de ordonanta presedintiala.

Situatia expusa mai sus este aceea a sotului turbulent , care pericliteaza traiul zilnic al sotiei sale, prin exercitarea unor acte de agresivitate , de natura fizica sau emotionala.

Sigur ca evacuarea poate fi solicitata instantei de judecata odata cu desfacerea casatoriei prin divort.

Ultima modificare: Marți, 12 Iunie 2012
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort ioo.margareta ioo.margareta bana ziua,in data de 9 iunie o sa am procetul de divorti,sotul este agretivi,face scandal dar nu vrea sa divorteze eu am de la med leg. adeverinta nu avem ... (vezi toată discuția)
Divort si evacuare a sotului din locuinta mea kisslivia kisslivia buna ziua, sunt casatorita de anul trecut;am un apartament care este al meu personal achizitionat inainte de casatorie;sotului i-am facut c.i. pe adresa ... (vezi toată discuția)
Evacuare sot neproprietar Trifan Bogdan Trifan Bogdan Cum trebuie procedat pentru evacuarea sotului nepropriate in caz de divort? O doamna a introdus cerere de divort si pe langa desfacerea casatoriei doreste ca ... (vezi toată discuția)