avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... taxa de urgenta pentru buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

taxa de urgenta pentru buletin

Va rog frumos cine imi poate spune daca se plateste taxa de urgenta la buletin
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: bep , utilizator 21:14, 12 Iunie 2012
Da , taxa de urgenta pentru buletin se plateste , daca acesta era intelesul intrebarii dvs.
Institutia responsabila pentru emiterea documentelor de identitate este Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de date iar site-ul official este [ link extern ] .
Durata oficiala comunicata la ghiseele speciale pentru eliberarea CI este de 2 saptamani ,
aceasta perioada fiind conditionata de bagajul de activitate al fiecarei unitati.
Unitatea responsabila pentru emiterea documentelor de identitate precizeaza ca pentru acest tip de document,nu exista posibilitatea emiterii documentului in regim de urgenta,respectiv nu exista "taxe de ‘urgenta”
Nu exista taxe de urgenta. Taxele sunt doar cele legale, 7 plus 4 lei pentru carte de identitate. Insa in unele servicii se mai practica audienta la seful serviciului in care spui, intr-o cerere, de ce doresti actul de identitate mai repede si, functie de motivele invocate, se poate ca seful respectiv sa aprobe eliberarea mai rapida a actului de identitate(fata de planificarea pe care o dau lucratorii la ghiseu). Termenul legal de eliberare a actului este de 30 pana la 45 de zile dar fiecare serviciu in parte isi organizeaza activitatea dupa volumul de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neclaritati privind cartea de identitate soringoldenkid soringoldenkid Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti cu o chestie. Sambata urmeaza sa ma casatoresc iar sotia mea va trebui sa schimbe buletinul ceea ce am inteles ca dureaza cam ... (vezi toată discuția)
Durata eliberarii cartii de identitate sarbuscalarissa sarbuscalarissa Buna ziua. As dorii sa stiu si eu, daca ma poate ajuta cineva, care este durata de eliberare a cartii de identitate si mai ales daca se poate face in regim de ... (vezi toată discuția)
Se mai fac carti de identitate (c.i.) in regim de urgenta? Lcami Lcami Buna ziua anul acesta pe data de 21 mai am casatoria civila si religioasa. Problema este ca eu pe data de 31 mai trebuie sa plec in Austria. Lucrez aici cu ... (vezi toată discuția)