avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... contract de vanzare(teren)
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

contract de vanzare(teren)

Buna ziua,

Am urmatoarea situatie am cumparat un teren de 500 mp in Nehoiu(Buzau) am facut contract de vanzare cu vanzatorul la notar si pe contarct este mentionat si pretul la care l-am cumparat si este si cadastru si intabulare si terenul este si in carea funciara este totul bine cu impozitele inregistrate si contractul este facut pe data de 26 martie 2012 dar acuma m-a sunat vanzatorul cel care mi-a vandut terenul ca vrea bani mai multi pe mp ca alt fel ma da in judecata conform noi legi care este in vigoare adica care este legea nu stiu la ce se refera si el vrea bani mai multi am luat cu 4 euro/mp si acuma vrea 5 euro/mp dar pe acte este vandut cu 4 euro mp deci este posibil ca el sa ma dea in judecata .Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Alina Borza , Avocat 10:17, 12 Iunie 2012
Nu exista nicil lege care sa prevada un pret minim pentru un mp de teren. Daca s-a vandut acest teren in baza unui contract de vanzare cumparare autentic, si ati achitat pretul, acest contract nu are cum sa se modifice, in sensul modificarii pretului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare imobil Doina02 Doina02 O societate comerciala a cumparat la licitatie de la Directia Finantelor Publice un imobil (parter + etaj) si o suprafata aferenta de 300 mp teren. In ... (vezi toată discuția)
Antecontract NagyCsZs NagyCsZs Traiesc in strainatate, dar m-am nascut in Romania. Cu surorile mele am mostenit un imobil nediviziat, si avem cote ideale separate pe care am vrut sa vandem ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa devin proprietar ? Stelian Brotea Stelian Brotea Buna ziua, Dupa decesul tatalui eu si sora mea am renuntat in favoarea mamei, pentru a face succesiunea. Avem un teren intravilan de 1900 mp + casa, din care ... (vezi toată discuția)