avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plata intretinere fractionat ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plata intretinere fractionat ?

Am cumparat un apartament care a fost receptionat pe data de 20 iar fostul proprietar solicita plata intretinerii pe ultima luna fractionat 2/3 el si 1/3 eu este corect ?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters241232 , utilizator 11:02, 12 Iunie 2012
Daca exista clauza negociata si asumata in contractul de vanzare-cumparare,revine obligatia partilor sa respecte contractul
Daca pretentia vanzatorului nu are temei legal,proprietarul imobilului poate refuza achitarea cotei impuse de vanzator
Trebuie sa plateasca cel care a locuit mai mult de 15 zile in apartament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare biibi biibi Buna seara, am cumparat un apartament in urma cu 3 luni, condorm contractului vanzatorul trebuie sa achite utilitatile pana in momentul transmiterii posesiei, ... (vezi toată discuția)
Restanta fostului proprietar - cine plateste? lordmrm lordmrm Va rog sa ma ajutati cu un raspuns! In luna nov07 am cumparat un ap. Am stabilit in contract ca termen de eliberare 15 dec 2007, cu mentiunea. in contractul ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vechiul proprietar si asociatia de locatari gtxandrei gtxandrei Am cumparat un apartament un cadrul programului \"Prima casa\", cand s-a facut contractul de vanzare-cumparare in fata notarului s-a cerut prezentarea anumitor ... (vezi toată discuția)