avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vanzare cumparare

bunica mea i-a facut un contract de vanzare cumparare pe casa mamei mele.mama fiind casatorita . bunicii au drept de abitatie pana la moarte ... dar cum bunicii nu se inteleg cu sotul mamei vor sa il scoata din contract..... acesta a rupt orice fel de legatura cu mama si cu bunicii mei de 2 ani si refuza sa le dea contractul pe casa si titlul de proprietate atat bunicilor cat si mamei mele pe motiv k nu le gaseste..... ce se poate face???? se poate schimba contractul ??sau il poate scoate din contract??
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 00:50, 15 Iunie 2012
In contractul de vanzare cumparare este trecuta sii intretinerea bunicilor sau numai drept de abitatie viagera? Daca este trecuta clauza de intretinere, legati-va de acest lucru si bunicii sa cheme in judecata pe cei doi soti.
Ultima modificare: Vineri, 15 Iunie 2012
gmancila, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament Roman85 Roman85 mama s-a casatorit in Spania cu un cetatean de origine Spaniola insa vrea sa vina in Romania sa se casatoreasca si aici civil.Pe mine ca ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare cu clauza IONUTVLS IONUTVLS Bunaziua.Am si eu nevoie de un sfat legat de cum ar trebui facut un contract de vanzare cumparare daca se poate. Problema este in felul urmator :Bunica din ... (vezi toată discuția)
Anulare contract v-c imobil Cap. ALEXANDRA Cap. ALEXANDRA Am si eu o nelamurire si as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta...bunicii sotului meu ne-au facut contract de vanzare cumparare cu clauza pentru ... (vezi toată discuția)