Apelez la cunostintele si bunavointa dvs. si va rog sa-mi spuneti in cazul in care m-am casatorit de o luna si vreau sa cumpar o casa pe numele meu apoi sa divortez, se va imparti bunul meu dupa divort cu sotul? sau dupa ce perioada bunul dobandit pe numele meu in timpul casatoriei se imparte?
avand in vedere ca v-ati casatorit acum o luna, la starea civila cand ati depus dosarul pt casatorie a trebuit sa faceti mentiune cu privire la regimul matrimonial pe care-l veti avea. ce ati trecut?
Regimul comunitatii legale, asa se numea si am vazut ca trebuie sa impart bunul pe care il cumpar acum cu sotul. Dar il impart indiferent de cat timp trece de la casatorie pana la divort? sau exista o perioada de ,,n'' ani de casatorie dupa care se imparte?
multumesc pentru raspuns. Inca nu doresc sa divortez dar am vrut sa ma informez asupra acestor chestiuni in caz ca se intampla ceva ....in viata se intampla o multime de lucruri bune dar si rele.
Drepturi apartament
Mara1234
Iubitul meu a cumparat luna trecuta un apartament cu creditul prima casa(creditul si contractul de VC facute doar pe numele lui). Peste putin timp urmeaza sa ... (vezi toată discuția)