avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Fiscalizare aparat taxare PFA taxi
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Fiscalizare aparat taxare PFA taxi

Buna ziua tuturor!Sunt PFA taxi din 2004 si pana acum,la fiecare schimbare de autoturism am pastrat nr.de inmatriculare,regasit inclusiv pe bonul fiscal.De data aceasta,inlocuiesc auto fara a fi pastrat nr.vechi si vreau sa stiu daca,la prezentarea la fiscalizarea aparatului,ma "poticnesc" de niste restante la plata unor impozite pe activitate si/sau amenzi de circulatie.Multumesc anticipat celor care ma vor "lumina",caci mi-e groaza sa trec din nou prin tot stufarisul nostru legislativ!

Alte discuții în legătură

Explicatii deduceri cheltuieli pfa ciprianism ciprianism Buna ziua, am si eu niste nelamuriri cu privire la cum sunt deduse anumite cheltuieli la PFA. 1. De ex. cheltuielile cu auto in valoare de maxim 50% ... (vezi toată discuția)
Amenda rutiera cu suspendare talon catalincraciuneac catalincraciuneac buna ziua ,rog a ma informa si pe mine cineva daca pot sa contest o amenda rutiera si a imi recupera talonu , Ma oprit cei de la RAR pentru verificari la ... (vezi toată discuția)
Nu stiu ce trebuie sa fac pentru a radia fiscal un autoturism cu o poveste incalcita ionelbat ionelbat Problema este una mai veche asa ca nu am sa ma leg de ani(2004-2005).Pe atunci am cumparat un autoturism de la un cetatean din jud Iasi ,eu lucrand in jud ... (vezi toată discuția)