avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intampinare intervenient fortat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intampinare intervenient fortat

Trebuie sa depun intapinare cu 5 zile inainte de termenul de judecata. Ce trebuie sa mentionez ? Pot s-o depun pe adresa electronica pentru Judecatoria sectorului 3 ? Care este ? Pot solicita cheltuieli de deplasare in aceasta intampinare ? Chiar si pentru prezentarea a-2-a oara ? Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Ciprian Dinu , Avocat 17:07, 12 Iunie 2012
Intampinarea se depune inainte cu 5 zile de termenul de judecata, se pot cere cheltuieli de judecata , cuantumul lor se va calcula la sfarsit ( documente justificative) , daca nu va prezentati in instanta se trimite prin posta cu confirmare de primire. In intampinare se mentioneaza numarul de dosar si termenul de judecata .
In cazul in care calitatea dumneavoastra in dosar este aceea de intervenient fortat (ati fost vinovat de producerea unui accident si acum societatile de asigurare se judeca), nu este necesar sa depuneti o intampinare. De altfel, nici nu aveti practic ce sa sustineti in intampinare, deoarece nici una dintre parti nu are vreo pretentie de la dumneavoastra.
Daca veti merge la termen si veti face cheltuieli de deplasare (desi prezenta dumneavoastra nu este necesara), trebuie sa solicitati instantei cheltuieli de judecata (contravaloarea deplasarii) si sa depuneti documente justificative (bon de taxi, etc). Societatea de asigurare care va pierde procesul va va datora si aceste cheltuieli de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata - deplasare cu masina Corina Dina Corina Dina Vreau sa solicit acordarea cheltuielilor de judecata intr-un proces in care reprezint societatea angajatoare si care se judeca la o instanta din alt oras decat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! având calitatea de intervenient reclamant/intervenient ... mihaimaria mihaimaria Bună ziua! Având calitatea de Intervenient reclamant/Intervenient forțat am fost sfătuit că nu este obligatoriu să fac întâmpinare în momentul în ... (vezi toată discuția)
Citat ca intervenient...este necesar sa ma prezint? tutu_rt tutu_rt In februarie 2007 am avut cu accident, am \"pupat\" un taxi in spate, am dat asigurarea pt a se ocupa de toate cele necesare. Dar, la inceputul lui iulie anul ... (vezi toată discuția)