avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cota comuna teava de gaz
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cota comuna teava de gaz

Am o problema legata de cota comuna la teava de gaz.Primul locatar care a si-a tras teava de gaz in vederea montarii unei centrale are o factura de 4000 ron si un contract in care se specifica contributie teava parte comuna casa scarii in valoare de 4000 ron.Avand suspiciunea ca pretul este foarte mare, tinand cont ca locuieste la etajul 2,am contactat personal patronul firmei care a executat lucrarea (2008) si acesta mi-a confirmat ca la vremea respectiva a avut o intelegere cu beneficiarul asupra platii, in acesta suma intrand si partea de proiect si materiale pana in interior in aragaz. Acesta imi cere jumatate din cei 4000 de ron spunand ca la acea vreme nu i-a spus nimeni ca in acesta suma intra toata lucrarea de gaz.Ce se poate face in cazul acesta pentru a nu-i plati acestuia si lucrarea de interior(pentru care spune ca nu mai gaseste factura)?
Cel mai recent răspuns: ContSters241232 , utilizator 17:03, 12 Iunie 2012
@marinel73
.Avand suspiciunea ca pretul este foarte mare, tinand cont ca locuieste la etajul 2,am contactat personal patronul firmei care a executat lucrarea (2008) si acesta mi-a confirmat ca la vremea respectiva a avut o intelegere cu beneficiarul asupra platii, in acesta suma intrand si partea de proiect si materiale pana in interior in aragaz.

Luati legatura cu firma si vedeti cat a costat partea comuna fara interior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie bransament apartament la gaze naturale Popa Tanase Serban Popa Tanase Serban Am contractat o firma agreată de E on sa ma brannseze la rețeaua de gaz .Țeava de gaz este pe scara blocului.Au facut branșamentul in februarie 2019 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. ma confrunt cu urmatoare situatie pentru care am nevoie ... mihai_radu_2022 mihai_radu_2022 Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoare situatie pentru care am nevoie de sfatul Dumneavoastra. Locuiesc intr-un bloc la etajul 2. Instalatia de distributie ... (vezi toată discuția)
Gaze dridu dridu Buna seara. Am dori sa stiu ce pot face sa contorizez gazele de aragaz la bloc cu 4 etaje. Pe scara o singura proprietara are centrala la apartament din 2001, ... (vezi toată discuția)