avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

Buna ziua!
De 7 ani de zile sunt divortata si am o fetita de 14 ani.Tatal copilului a plecat in S.U.A in 2004 ,neplatind niciodata macar pensia alimentara.Mentionez ca nu a cautat copilul niciodata in toti acesti ani.M-am recasatorit si as dori sa schimb numele de familie al fetitei,sa fie acelasi cu al meu si al actualului meu sot.De asemenea,cum as putea sa il dau in judecata pt neplata pensiei alimentare pe care o datoreaza in mod legal?Mentionez ca nu ii stiu adresa din SUA si ca nu a mai revenit in Romania in toti acesti ani.Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Bettie , utilizator 21:17, 20 Iunie 2012
Se pare ca nu exista raspuns! Va ramane o dilema si pentru noi, mamele care ne zbatem pentru drepturile copiilor -ironic, se presupune ca este de datoria noastra si ca legea ne sprijina-, dar si pentru avocati (nu exista oare un precedent?) Eu am ridicat acest caz la Parchet si mi s-a raspuns ca tatii rau platnici nu fac subiectul Interpolului. Suntem de-a dreptul neputincioase! Pe drept cuvant copiii nu au nici un drept!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara koreh silvia koreh silvia Buna ziua!Numele meu este Koreh silvia Maria si as avea o intrebare si o rugaminte la dumneavoastra.Cu fosul concubin am o fetita de 1 an si 5 luni,in aprilie ... (vezi toată discuția)
Actiune pensie alimentara minor ciancu ciancu Bună ziua, Aş dori să mă ajutaţi cu un răspuns. Am un copil minor din nurma unei relaţii de 7 ani (concubinaj) .În decembrie anul trecut el m-a ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara tudorvlad3081 tudorvlad3081 Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati in ceea ce priveste pensia alimentara. Am primit astazi o cumunicare prin care fosta sotie solicita majorarea pensiei ... (vezi toată discuția)