avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajatii pot fi supravegheati la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajatii pot fi supravegheati la locul de munca

Lucrez la un gimnaziu care nu este centru Bac si fara probleme de disciplina speciale.De un an functioneaza in permanenta camerele video in clase cate una si pe culoare 3. Permanent!!!!!!Este legal acest lucru??????
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:55, 12 Iunie 2012
Vedeti articolul scris pe acest site Angajatii pot fi supravegheati la locul de munca. Afla in ce situatii se pot monta camere video

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camere de supraveghere la locul de munca noemi r noemi r Buna ziua, Am o intrebare. Cat de legale sunt camerele la locul de munca? Lucrez intr-o companie multinationala care in fiecare sectie are utilaje. Mai ... (vezi toată discuția)
Camere supraveghere corinaiulia corinaiulia Buna ziua,lucrez de 3 ani intr-o gradinita privata si de ceva timp ne-au pus camere de supraveghere in salile de clasa,implicit in birou. Ma simt urmarita ca ... (vezi toată discuția)
Supraveghere angajati Tudorache Daniela Tudorache Daniela Este legal sa fie montate camere de supraveghere intr un centru de recuperare pt sportivi pe holuri unde le este incalcata intimitatea,numai pt a supraveghea ... (vezi toată discuția)