de curand mi s-a modificat contractul individual de munca, am trecut cu timp partial (respectiv 4 ore), nu am foarte multe informatii
As dori sa va intreb daca imi este afectata vechimea in munca (ma gandesc ca vechimea in munca va fi de 6 luni in loc de 12 luni) .
Beneficiez de aceleasi asigurari medicale ca un salariat care lucreaza 8 ore?
Ce alte drepturi mi s-au modificat?
multumesc
Salariatul incadrat cu contract de munca cu timp partial se bucura de drepturile salariatilor cu norma intreaga, in conditiile prevazute de lege si de contractele colective de munca aplicabile.
aveti dreptul la aceasi vechime(binenteles contrib. la fondul de pensii va fi direct proportionala cu salariul- la fel si pensia in viitor) ,la acelasi concediu de odihna ca si un angajat cu norma intreaga,iar daca sunteti cu 4 ore pt. caz de boala(handicap) mai aveti dreptul a 3 zile in plus, diferenta se face la salarizare. bonuri de masa depinde de bunavointa angajatorului sau de ce se precizeaza in contr. dvs de munca;
multumesc frumos de raspuns!
bonuri de masa primesc jumatate, nici ei nu stiau bine daca trebuie sa mai primesc sau nu, e bine de stiut ca am dreptul sa primesc si bonuri - in modificarea de la contractul meu de munca scrie ca beneficiez de toate drepturile pe care le aveam inainte, doar ca timpul efectiv de lucru se reduce la 4 ore - atat (insa nu aveam informatii si nu stiam care sunt urmarile, cu siguranta nu as fi fost informata si de partile mai putin bune)
As mai avea o intrebare: in cazul concediului postnatal beneficiez de aceleasi drepturi ca si celelalte mamici care au lucrat cu norma intreaga?
va multumesc
Bonuri de masa
harpa ion
am un contract de part-taime cu o societate de 20 de ore pe saptamana ,am dreptul la bonuri de masa? mentionez ca unde lucrez cu norma intreaga nu se dau ... (vezi toată discuția)