avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... E o greseala asa de mare?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

E o greseala asa de mare?

Acum 7 zile am semnat o promisiune de vanzare-cumparare a unui apartament de la un dezvotator [eu fiind cumparatoru} si am dat 25oo eurao avans comform intelegeri,din diverse motive nu pot onora contractul ,care prevede ca pana in 30 iunie sa achit urmatoarea transa .Deci nu am incalcat nici o clauza. Acum eu imi vreau banii inapoi . In contract se mentioneaza ca in momentul in care eu am probleme si nu pot plati eu pier tot.Credeti ca e bine {ortodox,cinstit ,moral] ca eu sa pierd banii fara sa beneficiez de nimic?
Cel mai recent răspuns: ContSters253638 , utilizator 12:28, 16 Iunie 2012
Va multumesc
Nu am o solutie juridica dar poti incerca vanzarea antecontractului altei persoane interesate. Am vazut multe tranzactii de genul asta. Poate nu iti recuperezi toti banii, dar macar o parte tot poti recupera.
Stimat forumist,

Aș putea spune că nu este o greșeală mare sau mică, este o greșeală de 2500 Euro. Depinde cum priviți.

Cu stimă.
sunt de parere ca puteti gasi motive pt care sa refuzati continuare antecontractului...mai ales la dezvoltatori
angajati un avocat specializat pt ca pe langa 2500 mai merg 250.. dar cel putin sunteti lamurit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

recuperare avans antecontract vanzare cumparare steffy_costy steffy_costy am incheiat in 2007 un antecontract de vanzare cumparare pentru un apartament intr-un bloc aflat in constructie,pentru care am achitat un avans de 10000 ... (vezi toată discuția)
Avans antecontract agentie imobiliara anreea1982 anreea1982 Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea situatie si as aprecia sfaturile dvs. In luna octombrie 2014 am semnat un antecontract pt.intermedierea unui apartament cu ... (vezi toată discuția)
Risc semnare avans fictiv credit imobiliar. buna ziua. ma confrunt ... EuuGen EuuGen Risc semnare avans \'fictiv\' credit imobiliar. Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea problema, la care as dori un sfat/indrumare! Vand un apartament, ... (vezi toată discuția)