avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Contract imprumut legalizat - neonorat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Contract imprumut legalizat - neonorat

Am incheiat un contract de imprumut (intre persoane fizice) legalizat prin notariat, eterna poveste...debitorul nu mai raspunde la telefon. Ce-i de facut ?

Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:32, 13 Iunie 2012
Notificati beneficiarul imprumutului sa se achite de obligatiile contractual asumate
Daca nu raspunde notificari,conditionat de cluauzele contractual negociate si asumate,aveti dreptul sa formulati plangere la politie/parchet
multumesc pentru raspuns.
Clauza de nerestituire stipulata in actul notarial, este sechestru pe bunuri. Pentru aceasta e nevoie de plangere la politie, sau actiune judecatoreasca ?
Actiune in instanta
Multumesc.
Cu acel contract mergeti la un executor judecatoresc.. asadar nici la politie, nici la instanta. In instanta merge executorul pt a cere incuviintare de executare silita.
N-ar fi rau sa apelati la un avocat sa va vada contractul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt sau executare silita? dana paraschiv dana paraschiv la un contract de amprumut se stipuleaza urmatoarele;citez\'\'an cazul an care amprumutati nu vor achita suma amprumutata la termenul stipulat an prezentul ... (vezi toată discuția)
Notar ghooost2006 ghooost2006 Buna! As vrea sa stiu daca am facut cu o persoana fizica un contract la notar cum ca i-as fi dat o suma de bani,dar fara garantie,si trece termenul , ce pot ... (vezi toată discuția)
Evacuare chiriasi cipriangnt cipriangnt Am nevoie de un sfat de la cineva competent. Vreau sa evacuez niste chiriasi rau platnici la intretinere. Am semnat cu ei doar un contract prin agentia ... (vezi toată discuția)