avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Baza calcul concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Baza calcul concediu medical

Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti cum se stabileste baza de calcul pentru concediu medical al unei persoane care la jumatatea lunii februarie s-a intors din concediul pentru cresterea copilului si in luna mai a avut concediu medical.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 19:35, 13 Iunie 2012
Conform art.68 si 69 din Normele de aplicare a OUG 158/2005,baza de calcul pentru situatia mentionata,se determina ca medie a veniturilor lunare din ultimele 6 luni din cele 12 luni din care se constituie stagiul de cotizare.Cum in cele 6 luni se regasesc si indemnizatiile pentru cresterea copilului( perioadele aceasta fiind asimilate)se iau in calcul si aceste venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza indemnizatiile pentru incapacitate temporara de munca? gabriela_bejinariu gabriela_bejinariu #-oCum se calculeaza un concediu medical, daca am mai beneficai de concedii medicale in trecut. Societatea la care lucrez, nu mi-a luat in calcul toata ... (vezi toată discuția)
Concediu medical dupa concediu pentru cresterea copilului ralaurora ralaurora Buna zua, va rog mult, as avea o intrebare, daca se poate sa ma ajutati: Am iesit din concediu de crestere copil si am intrat in concediu medical. In ... (vezi toată discuția)
C medical dupa cic ELENA2009 ELENA2009 Buna ziua, Am o angajata care s-a reintors din cic in ianuarie iar acum in martie are medical. Care v-a fi baza de calcul al concediului medical? ... (vezi toată discuția)