An inteles ca fostul Barou constitutional ar fi intrat in legalitate si se poate inscrie orice absolvent de drept fara examen. Stie cineva mai multe detalii?
sa inteleg ca exista o "umbra" de teama ?!?!? :-))))))
nu-mi vine a crede...
ti-e teama de concurenta ???
daca esti/vei fi un avocat bun nu ar trebui sa-ti faci asemenea probleme, deoarece clientii tai nu te vor lasa pentru un avocat de al lui bota... nu esti de acord cu mine ?!
cat despre faptul ca bota a rezervat la OSIM denumirile... stai linistit... dupa cum bine sti cererile au primit aviz PROVIZORIU de refuz... deocamdata :-))))))))
iar daca obtine totusi rezervarile nu cred ca va fi asa problema majora... te vei inscrie si tu la bota si asa iti vei urma in continuare cariera de avocat !!!
nu vad problema si nu-ti inteleg vehementa... de ce esti asa de speriat de ceea ce ar putea obtine sau face bota ??? sunt semne de la inalta conducere a baroului tau ca treaba devine din ce in ce mai gri cu nuante de negru ???
linisteste-te... nu face bine la inima... esti tanar si nu are rost... zau asa...
si, nu-i asa, CONCURENTA e mama economiei de piata
nu esti de acord cu mine ???
...si, daca nu-ti cer prea mult, intra si tu cu un nick ceva cand mai scri pe forum...
asa cred ca este cel mai elegant pentru toata lumea !!!
Cu deosebita stima,
pentru domnul/doamna/domnisoara avocat stagiar
nu ma deranjeaza competitia, insa bota si ai lui discrediteaza profesia. eu am preferat sa invat decat sa ma duc la bota. clientul nu intreaba daca esti de la bota sau din uniune
hmmmmm.....
...interesant...
mi-ar placea sa dezvolti un pic ideile tale in aceasta privinta (asta daca doresti, bineinteles... -))))))) )
de ce esti de parere ca "bota si ai lui discrediteaza profesia" (am incheiat citatul) ???
iti multumesc anticipat domnule/doamna/domnisoara avocat !!!